TEST: Ukens utvalgte apper

Test Ukens utvalgte apper

(Bilde: Shutterstock)

Dette er ukens apper til mobil og nettbrett

Se hvilke apper vi anbefaler til Android, iOS og Windows Phone.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Vi i Tek-redaksjonen tester hver eneste uke et stort antall ulike apper. Ikke alt er like bra. For at du skal slippe å lete gjennom store mengder «søppel» plukker vi hver uke ut både godbitene og appene du bør styre unna. I tillegg finner vi frem en app av den sjeldne sorten.

Her er ukens app-anbefalinger:

News Republic

Format: iPhone, Windows Phone og Android

Pris: Gratis

Har du noen gang ønsket å starte din egen republikk, kun basert på nyheter? Da slipper du å gjøre så mye annet enn å etablere en konto, for noen har gjort det for deg allerede.

I det vide og det brede

News Republic er en drømmefabrikk av nyheter av alle slag, fra verdenspolitikk, sport og film til teknologi, livsstil, mat, foto og kjendissladder. Så lenge du velger nyhetene i den svært rikholdige menyen av alternativer, sørger nyhetsrepublikanerne for at du fores med alskens nytt fra morgen til kveld, og om natten også, om du vil. Du om det, i så fall. Og jeg. Uansett er muligheten til å sette sammen sin egen lille nyhetsfabrikk både en rask fiks for nyhetsavhengige, og en rask oppdatering for dem som ikke er så gira på å bruke timevis hver dag for å skumme nyheter på nettet. Appen er i så måte ideell for å raske med seg alle nyhetene man er interessert i, ved å laste dem ned før man stormer ut døra om morgenen. News Republic har offline-modus, slik at du slipper å betale for å lese nyheter på bussen. Har du glemt å laste ned nyhetssakene før du sitter på bussen, og du vil spare noen kroner, kan du velge å la være å laste ned bilder. Etter hvert som du leser, kan du gi «følelseskarakter» til nyhetene. For eksempel var svært mange misfornøyd med at Kina eksporterer torturredskaper, mens svært mange likte at det var lett å bøye en iPhone 6 Plus. Enkelte mener nok at det er to sider av samme sak.

Ps: Du trenger ikke være motstander av kongehuset for å installere News Republic. Men om du er det, kan du likevel gjøre det.

Last ned til iPhone » 
Last ned til Android »
Last ned til Windows Phone »

Den neste appen bråker du med!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen