TEST: Ukens utvalgte apper

Test Ukens utvalgte apper

(Bilde: Shutterstock.com / Goodluz)

Ukens utvalgte apper

Lær ungene om sosiale medier med Kuddle, eller skyt ned fienden på alle plattformer.

Interlude

Format: iPhone og Android
Pris: Gratis

Det vi vet om amerikanske filmer, er at de fleste lages med ulike avslutninger for et testpublikum, før filmsjefene bestemmer seg for hvordan de skal slutte. I Hollywood skjer det få overraskelser, der ender de godt og/eller rettferdig hver gang.

Ny vri på «Dexter»?

Synes du at avslutningen på Dexter, der han ble drept og reinkarnert som Terminator 4, var litt langt ute? (Nei da, den sluttet ikke sånn.) Er du lei av filmer som aldri slutter slik du vil? Eller at a-has ”Take On Me”, forøvrig en glitrende video, har samme handling hver gang? Det er flere enn deg som er lei, og noen av dem har sagt at nok er nok. De har laget den interaktive appen Interlude, som gir seeren mulighet til å styre innholdet i kortfilmer, reklamesnutter og musikkvideoer. Forutsetningen er at innholdet på forhånd er laget i ulike versjoner som seeren får tilgang til. Under avspillingen dukker det opp ulike valgmuligheter for seeren, som kan styre innholdet i ønsket retning ved å klikke på alternativene. Foreløpig er verken «Dexter» eller a-ha å finne på Interlude, men vi kan jo håpe.

Hittil er det mest ukjente artister som har valgt å publisere interaktive musikkvideoer på Interlude, men selveste Bob Dylan har lagt ut klassikeren «Like a Rolling Stone», der man stadig får mulighet til å zappe mellom ulike «tv-programmer» der alle programledere, publikum og intervjuobjekter ser ut til å synge med på sangen. Samt den flygende katten du ser på bildet. Jeg var på konsert med Dylan i sommer, og der var det tydeligvis en swing-entusiast som på mystisk vis fjernstyrte en stråhattpyntet Dylan, slik at han sang swing-versjoner av alle låtene sine. Men det må ha vært en annen app. 

Last ned til iPhone » Last ned til Android »

Den neste appen gir deg strølys!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen