TEST: Ukens utvalgte apper

Test Ukens utvalgte apper

(Bilde: DmitriMaruta/Shutterstock.com)

Ukens utvalgte apper

Fordel husarbeidet gjennom en app, eller spør en Wookie.

Vi i Amobil-redaksjonen tester hver eneste uke et stort antall ulike apper. Ikke alt er like bra. For at du skal slippe å lete gjennom store mengder "søppel" plukker vi hver uke ut både godbitene og appene du bør styre unna. I tillegg finner vi frem en app av den sjeldne sorten.

Her er ukens app-anbefalinger:

Ukens anbefalte:

HomeSlice

Format: iPhone og Android
Pris: Gratis

Det første ordet min sønn lærte, var «is», og jeg trodde stolt at han allerede snakket engelsk og ga uttrykk for en eksistensiell erkjennelse, helt til min mye bedre halvdel poengterte at han sto og dro i døra til fryseboksen mens han sa det.

Det første ordet han lærte i barnehagen, var «urettferdig», som han brukte flittig de få gangene hans første ord ikke hadde ønsket effekt på det ellers ganske lettlurte opphavet.

Rettferdighetsapp

Alle som har bodd sammen med andre, har på et eller annet tidspunkt ønsket at man bare kunne få servert gratis middag, slenge seg ned på sofaen uten å rydde og la humla suse, til man våkner opp på natta og hører TV-en suse. Noen har det sånn, selv etter at de har flyttet inn i kollektiv eller har etablert seg i en familie. Kjenner du deg igjen, skal jeg fortelle de andre en hemmelighet: Det fins en app for slikt!

Hittil har man brukt kremting, gule lapper, kjeft og kjevler for å fortelle til husets underyter at man forventer innsats ganske kvikt, men kjevler forsvinner på mystisk vis raskt i slike husholdninger, og sov-i-ro døyver det meste av kjeftingen. Den digitale tavla HomeSlice overtar når ingenting virker. Sørg for at alle har appen, så kan man chatte, holde orden på regninger, sende meldinger om hva som mangler i huset og lage gjøremålslister for alle i huset. Du kan holde pinlig nøyaktige lister over allslags fellesmat og hva som tilhører de enkelte medlemmene i husstanden. Da blir det vanskeligere å bortforklare at man uheldigvis spiste opp indrefileten («jeg må ha gått i søvne...») eller drakk flaska med sjampanje («Fotballandslaget tapte med kun to mål!»). Det mest geniale med appen er at hvis noen foreslår å implementere den, er det vanskelig å finne motargumenter. Og at alle beløp, lister og gjøremål fins samlet på ett sted.

Så får vi heller smøre oss med tålmodighet til kjevle-appen kommer.

Last ned til iPhone » 
Last ned til Android » 

Den neste appen geotagger du med!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen