TEST: Ukens utvalgte apper

Test Ukens utvalgte apper

(Bilde: Shutterstock / montasje)

Se ukens app-godbiter

Denne uka har vi apper for de kreative, toppturgåerne og de tørste!

Vi i Amobil-redaksjonen tester hver eneste uke et stort antall ulike apper. Ikke alt er like bra. For at du skal slippe å lete gjennom store mengder «søppel» plukker vi hver uke ut både godbitene og appene du bør styre unna. I tillegg finner vi frem en app av den sjeldne sorten.

Her er ukens app-anbefalinger:

Ukens anbefalte:

Bamboo Paper

Format: Nettbrett med Android, Windows eller iOS
Pris: Gratis, kjøp i app

Drømmer du om å bli kreativ, bare du får det rette verktøyet? Eller kanskje er du det allerede, men du trenger enda flere flater å spre dine innovative, boblende krumspring på? Da har du sikkert allerede anskaffet deg papir og blyant - og kanskje et nettbrett også. Bambus er hot for tida. Sokker og underbukser av bambus høres svært ukomfortabelt ut, men det skal visst være superdupert. 1600 pandaer kan umulig ta feil – bambus er i skuddet.

Tegn drager

bambooX2.

Bamboo Paper har lenge vært tilgjengelig for iPad, og nå kan den lastes ned til nettbrett med Android, Windows – og Kindle Fire, for dem med tilgang til Amazons Android-appstore. Du kan starte med en tegning på ett operativsystem og fullføre den på et annet, takket være Wacom Ink Layer Language. Et nettbrett ser jo unektelig proft ut å ha i fanget når du sitter i dagens tredje møte og prøver å perfeksjonere tegningen av Daenerys Targarien med en liten ildsprutende drage på skulderen. Daenerys, altså. Spørs om du ikke må bruke det siste ettermiddagsmøtet også på den tegningen. Uansett trenger du en app som gir deg muligheter til å skifte raskt til notatene om «forhandlingsstrategier ved outsourcing til generalister for å spisse fokus på egen kjernekompetanse» – i tilfelle du må si noe mens du peker på nettbrettet. Det skal visstnok være utviklende å skrible litt innimellom, så bruk det som argument hvis du plutselig oppdager at du har bommet på arket og på sparket må legge ut om møtets tema fra et Game of Thrones-perspektiv.

Du kan bruke en vanlig iPad-penn i iOS-appen, eller fingrene, men for knappe tusen dollar pluss moms og frakt får du kjøpt Intous Creative Stylus, som er spesiallaget for Bamboo Paper. Da skal visstnok håndflate-avvisning fungere prikkfritt – altså muligheten til å la hånda hvile på brettet uten å lage utilsiktede skriblerier. Skriv ut kreasjonene, lagre og del dem til Dropbox, Evernote, Facebook, Twitter og Tumblr, eller send med god, gammeldags e-post. 

PS: Bamboo Paper er en heldigital app, og ingen pandaer eller bambustrær skal ha strøket med under utviklingen av den.

Last ned til Android »
Last ned til Windows »
Last ned til iPad »

Den neste appen sikter du med!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen