TEST: Ukens utvalgte apper

Test Ukens utvalgte apper

Her er ukens apper

Denne gangen har vi med en app for Tour de France, og - siden det er sommerferie: Mygg- og sommerfugl-apper!

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Vi i Amobil-redaksjonen tester hver eneste uke et stort antall ulike apper. Ikke alt er like bra. For at du skal slippe å lete gjennom store mengder «søppel» plukker vi hver uke ut både godbitene og appene du bør styre unna. I tillegg finner vi frem en app av den sjeldne sorten.

Her er ukens app-anbefalinger:

Ukens anbefalte:

Cyclingnews Tour Tracker

Format: iPhone og Android

Pris: Gratis

Windows Phone: Tour de France 2014

Pris: 6 kroner

De som arrangerte fotball-VM og Tour de France, var så hensynsfulle at de ga oss en myk overgang fra fotball til sykling. Dermed slapp vi stygge TV-sports-abstinensscener, som vi hører om fra England hver gang fotballheltene deres ryker ut i store mesterskap, og det skjer som regel før heller enn senere.

GPS-sporing 

Som en liten trøst for den uunngåelige England-exiten allerede i gruppespillet, gikk de tre første etappene i år hos fish & chips-folket.

Det fins mange apper som kan holde deg oppdatert på hva som skjer under Tour de France. En av de bedre er Cyclingnews, som gir deg oversikt og kart over alle etappene og liveoppdateringer ved hjelp av GPS-sporing fra minutt til minutt, inkludert uhell, tidsforskjeller, og bilder fra løpet. I tillegg får du servert detaljert lag- og deltakeroversikt med statistikk, og fyldig dekning av etappevinnernes gjøren og laden.

40 km/t

Touren feirer 101 år i år, og 320 mil sykles med en snittfart på smått utrolige 40 km/t opp og ned ad franske bakker av nesten bare utlendinger. Selv hygger vi oss i treseteren, mange av oss helt dopfrie, og heier på Kristoff. Og når vi våger oss ut av huset, bør vi ikke gå glipp av mer enn høyst nødvendig. Her kommer Tour de France-appene inn og gjør den jobben vi sviktet da vi forlot horisontalen for en stakket stund. Når du føler du har litt tid til overs, kan du hygge deg med artig historikk via intregrerte sosiale medier eller livekommentarene i appen.

Trodde du for eksempel at klatretrøya har polkaprikker fordi den første sponsoren av trøya var en godterifabrikk? Da har du rett! Da vet du kanskje også at belgieren Eddy Merckx er den som har vunnet flest etappeseiere med 34, og at han vant ledertrøya, klatretrøya og poengtrøya i 1969? Bra!

Men dette visste du nok ikke: Ennå har ingen vinnere syklet en hel æresrunde.

Last ned til iPhone » 
Last ned til Android » 

Last ned til Windows Phone » 

Den neste appen er dårlig nytt for mygg!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen