TEST: Ukens utvalgte apper

Test Ukens utvalgte apper

(Bilde: Shutterstock.com/Syda Productions )

Ukens utvalgte apper

Denne gangen har vi med en app som gir deg ferie fra sosiale medier, en solbeskytter og en spøkelsesdetektor!

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Vi i Amobil-redaksjonen tester hver eneste uke et stort antall ulike apper. Ikke alt er like bra. For at du skal slippe å lete gjennom store mengder "søppel" plukker vi hver uke ut både godbitene og appene du bør styre unna. I tillegg finner vi frem en app av den sjeldne sorten.

Her er ukens app-anbefalinger:

Ukens anbefalte:

Buffer

Format: iPhone og Android. Infinite Buffer for Windows Phone (uoffisiell app).

Pris: Gratis

Nå er det sommer, og det er på tide å pakke ned Internett og si adjø til alle sosiale nettverk i noen uker. For nå krever familie og venner at du skal være ekte sosial. Virtuelt sosial kan du være til høsten. Eller? Har du en nagende frykt for at de sosiale mediene føler seg sviktet, slik at likes-ene dine krasjer og brenner, og at de aldri kommer seg opp på et akseptabelt nivå igjen?

buffer_x2.
buffer_x2.

Sommerbuffer

Uansett må familien komme først, ellers risikerer du å få så kalde skuldre i ferien at selv Børge Ousland ville blitt imponert. Derfor er det bare å kjøre plan B først som sist: Hva om du kan lure de sosiale mediene til å tro at du er like ivrig som du pleier å være fra ni til fire mandag til fredag? Da kan alle nettvennene dine som ikke klarer å legge fra seg smarttelefonen i sommer, tro at du er like fjern som dem, og de kan twitre og kose seg uten å få dårlig samvittighet fordi de nedprioriterer familien.

Bygg en sosial mediabuffer – med Buffer. Last ned appen, lag en konto eller logg deg inn med Facebook, Twitter, Google+ eller LinkedIn, og deretter legger du til de andre nettverkene, app.net-kontoer og eventuelle Facebook- og LinkedIn-grupper du styrer. Da kan du sette i gang med å komponere/dikte opp statusoppdateringer som kan postes på alle gruppene samtidig – eller så kan Buffer velge tidspunktene for når de skal postes. Buffer gir deg også en mengde forslag om hva du kan poste, så du trenger ikke trimme hjernemuskulaturen nevneverdig. Det gir deg muligheten til å poste bransjenytt til LinkedIn-kolleger og plage Facebook-venner med en rekke fantastiske ferie- og matbilder mens du selv sløver i skyggen av en kjempepalme og konverserer lett med din bedre halvdel, spiller Ludo med barna og leser «Min kamp», fjerde bind - samtidig! 

Last ned til iPhone » 
Last ned til Android » 

Last ned Infinite Buffer til Windows Phone » 

Den neste appen beskytter deg mot sola!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen