TEST: Ukens utvalgte apper

Test Ukens utvalgte apper

(Bilde: Shutterstock)

Prøv ukens utvalgte apper

Denne gangen presenterer vi en kul musikksky-app, en app for tidsreiser og en...bråkebøtte.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Ukens spill:

Table Tennis Touch

Format: iOS
Pris: 28 kroner

I mine ungdomsår vanket jeg på den lokale klubben. Der bodde jeg mer eller mindre inne på bordtennisrommet, og jeg var god. Jeg feide de aller fleste av bordet uten store problemer, og bortsett fra oppgjøret mot en eldre gutt gikk jeg stort sett ubeseiret gjennom flere turneringer.

Siden da har min bordtenniskarriere stort sett bestått av noen få runder i Syden et par år, samt mange timer med Rockstar Games sin tolkning av idretten på Xbox 360. Mange har prøvd å gjenskape sporten på flere spillplattformer med varierende hell. Spillutvikler Yakuto har gjort en meget bra jobb med sitt spill til iOS.

Her styrer du hvordan og i hvilken retning du vil slå den lille, hvite ballen ved å sveipe. Raske sveip gir hardere slag. Drar du fingeren i en retning etter et slag bestemmer du om ballen skal skru eller ikke. Etter hvert er de datastyrte motstanderne særdeles kompetente ping-pong-spillere, og byr på en heftig utfordring.

Table Tennis Touch er et suverent sportsspill. Kontrollene er responsive og presise, og tempoet i kampene er flott balansert. Læringskurven er finjustert, og man møter hele tiden på en utfordring. Grafikk og presentasjon er også meget flott, som til sammen gir et av de aller beste spillene denne måneden, og et spill jeg kommer til å kose meg med i lang tid framover.

Last ned til iOS »

Ukens spill er levert av Gamer.no.
Her finner du ytterligere ni spillanbefalinger.

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen