TEST: Ukens utvalgte apper

Test Ukens utvalgte apper

(Bilde: Shutterstock)

Prøv ukens utvalgte apper

Denne gangen presenterer vi en kul musikksky-app, en app for tidsreiser og en...bråkebøtte.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Vi i Amobil-redaksjonen tester hver eneste uke et stort antall ulike apper. Ikke alt er like bra. For at du skal slippe å lete gjennom store mengder «søppel» plukker vi hver uke ut både godbitene og appene du bør styre unna. I tillegg finner vi frem en app av den sjeldne sorten.

Her er ukens app-anbefalinger:

Ukens anbefalte:

SoundCloud

Format: iPhone, Windows Phone og Android
Pris: Gratis

Har du alltid drømt å bli den neste Elvis, eller kanskje bare Kjell Elvis eller Todd Terje, men har følt at du har manglet oppbacking av omgivelsene dine? Kanskje det begynte med at ingen ville høre deg spille på slurva, og da du lærte deg å plystre, manglet du melodiene som skulle til for å gjøre dine «musikalske krumspring» utholdelige for dem rundt deg? De kan bare ha det så godt, for nå kan du sende musikken din rett opp i skyen.

Lydskyen liker alt

Det geniale med lydnettstedet og appen SoundCloud er at hvem som helst, på nær sagt et hvilket som helst musikalsk nivå, får publisert låtene sine – for man gjør det selv. Og skyen tråles av musikkinteresserte og hipstere over hele verden, på jakt etter låtene dine – eller iallfall låter, sånn generelt. Du kan lage musikken med Garageband, Figure, iMPC eller nesten en hvilken som helst musikk-app. Så laster du den opp på SoundCloud-kontoen din, slik at andre kan nyte eller hate den, alt ettersom. Eller så kan du bruke SoundCloud som et gratis musikkarkiv, en uuttømmelig kilde til god, ny musikk – og, greit, en del dårlig, ny musikk. Å lytte på «noe nytt» får en ny dimensjon når man vet at det hver eneste dag lastes opp tusenvis av låter som kun komponisten har hørt. En del av musikken kan lastes ned, men mye av musikken til kjente artister kan kun strømmes.

SoundCloud har fått et kraftig oppsving i det siste. Mange kjente artister legger ut ny musikk der, og det fins enorme mengder nye mikser av kjente og ukjente låter. Den norske artisten Kyrre Gørvell-Dahl, som med artistnavnet Kygo driver mye med remiksing av andres musikk, har blitt spilt over 30 millioner ganger.

Last ned til iPhone » 
Last ned til Android » 
Last ned til Windows Phone »

Neste app besøker deg i framtiden!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen