TEST: Ukens utvalgte apper

Test Ukens utvalgte apper

(Bilde: Shutterstock)

Ukens utvalgte apper

Denne gangen har vi med godbiter både til Android, iOS og Windows Phone.

Vi i Amobil-redaksjonen tester hver eneste uke et stort antall ulike apper. Ikke alt er like bra. For at du skal slippe å lete gjennom store mengder «søppel» plukker vi hver uke ut både godbitene og appene du bør styre unna. I tillegg finner vi frem en app av den sjeldne sorten.

Her er ukens app-anbefalinger:

Ukens anbefalte:

Endomondo Sports Tracker

Format: iPhone, Windows Phone og Android
Pris: Gratis

Endomondo betyr «en verden av endorfiner», og det er nettopp den verdenen Endomondo Sports Tracker inviterer oss inn i, mens du oppmuntres til fysiske aktiviteter som medfører at tunga henger som et slips i vinden, fråden står om kjeften og svetten siler som hos en norsk landslagstrener i fotball når han skal forklare hvordan vi skal komme oss til EM.

Klikkeøvelse

Du kan velge mellom svært mange øvelser. Sykling, løping og turgåing er selvsagt med, men i tillegg kan du velge litt mer eksotiske øvelser, som squash, cricket, skateboard, utforkjøring, strandvolleyball og padling i kajakk. Tilleggsøvelse: Klikke bort reklamen for den betalte versjonen. Men gratisversjonen holder nok for mange, der kan du måle distanse, varighet, snitthastighet, topphastighet, forbrente kalorier, høyde, stigning og nedstigning. Du kan både lagre ruter og poste resultatene på Facebook. For mange er dét det viktigste – å plage venner som sitter hjemme i sofaen og prøver å hygge seg med Facebook. Og noe rødt i glasset.

Android- og iPhone-versjonen av appen har lenge vært bra, og Windows Phone-versjonen som kom for noen uker siden, er et betydelig framskritt. Kartene er blitt nye, du kan laste ned treningsøkter og slette økter, dele treningshistorikk og, hvis du har vært litt slapp i det siste, laste inn gamle, gode treningsøkter i nyhetsfeeden. 

Last ned til Windows Phone »
Last ned til iPhone »
Last ned til Android »

Neste app er for videosamtaler!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen