TEST: Ukens utvalgte apper

Test Ukens utvalgte apper

(Bilde: Shutterstock)

Sjekk ukens apper

Vi har godbiter enten du elsker fotball, eller er opptatt av helt andre ting. Et spill har vi også på lur.

Vi i Amobil-redaksjonen tester hver eneste uke et stort antall ulike apper. Ikke alt er like bra. For at du skal slippe å lete gjennom store mengder "søppel" plukker vi hver uke ut både godbitene og appene du bør styre unna. I tillegg finner vi frem en app av den sjeldne sorten.

Her er ukens app-anbefalinger:

Ukens anbefalte:

FotMob

Format: Android, iPhone og Windows Phone
Pris: Gratis

Drømmer du om å reise til Brasil, men ikke har råd til å hoste opp for å leie Ronaldinhos drømmevilla for nærmere hundre tusen kroner natta? Og ved nærmere gjennomtelling av kontobeholdningen så går hele turen ut, og dessuten går det jo på TV? I så fall har du landet på det de aller fleste av oss andre også har konkludert med: Borte bra, men hjemme greit nok. TV 2 og NRK gjør sommeren levelig for oss fotballelskere uansett, spesielt hvis vi til enhver tid er oppdatert på resultater og kommende kamper. En av løsningene er FotMob, en norskutviklet app som kan bli din daglige, trofaste følgesvenn under VM i fotball. Foreløpig er appen lastet ned over fem millioner ganger.

Fotmob_x2.

Ikke bare VM

Før VM kan du hygge deg med videoprofiler av alle VM-lagene, intervjuer med de største VM-stjernene og andre fotballstjerner, og se på byguide-videoer – slik at du vet hvilke byer du slipper å gå deg vill i. Og du som er så heldig å være der, kan bare sende en link til appen.

Men FotMob er ikke utelukkende til VM-bruk. Appen er til enhver tid oppdatert på de siste fotballresultatene og -nyhetene fra hele verden, med videoer. Du kan sette opp appen med filter og snarveier til favorittlagene dine i verdens største ligaer, og også til Adecco- og Tippeligaen, hvis du vil ha en skikkelig kontrast til VM-kvaliteten. Du kan også stille inn varsler for kamper og velge oppdateringsintervaller.

iPad-versjonen av FotMob ble nominert i klassen «Årets app» under Gulltasten i fjor og er litt mer omfattende, men smarttelefonversjonene har stort sett de samme funksjonene.

Last ned til iPhone » 
Last ned til Android » 
Last ned til Windows Phone » 

Den neste appen er for DJ-en i deg!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen