TEST: Ukens utvalgte apper

Test Ukens utvalgte apper

(Bilde: Produsentbilde / MEA Mobile Ltd / iSupr8)

Her er ukens utvalgte apper

Et morsomt retro-kamera, en smart meldingsapp og en hundefløyte (!) er noe av det vi kan by på denne uken.

Vi i Amobil-redaksjonen tester hver eneste uke et stort antall ulike apper. Ikke alt er like bra. For at du skal slippe å lete gjennom store mengder "søppel" plukker vi hver uke ut både godbitene og appene du bør styre unna. I tillegg finner vi frem en app av den sjeldne sorten.

Her er ukens app-anbefalinger:

Ukens anbefalte:

Voxer

Format: iPhone, Windows Phone og Android
Pris: Gratis

Når du snart endelig skal på ferie, er det et mål i seg selv å komme seg unna hverdagens rutiner, jobben, som har godt av å bli kvitt deg en stund, det vanligvis hyggelige nabolaget, og generelt kjas og mas. Det vil si, andres mas, ikke nødvendigvis innspillene dine, for de sorterer du under «gullkorn, filosofisk nytenkning og intelligente vittigheter».

Enveismeldinger

Det er vel ingen grunn til at alle andre skal gå glipp av denne skatten, dette oppkommet av livsbejaende energipiller, bare fordi det er ferie? Ved hjelp av Voxers PTT-funksjon (push-to-talk) kan du sende hørbare enveismeldinger til kolleger, venner og kjente der hjemme. Tenk på Voxer-meldingene som MMS med lyd, der du kan legge til bilder og tekst, eller bruk Voxer som en walkie-talkie. De du sender lydmeldinger til, kan svare direkte, eller så kan de spare på meldingene for å nyte dem senere. Du kan lage meldingene når du er frakoplet og sende dem når du får oppkopling via trådløst nettverk, 3G, 4G eller EDGE.

Kollegaer og venner må vel også få lov til å oppleve lydene du nyter under ferien? Lyden av fisk som spretter, en øl som jekkes eller en hummerklo som må gi etter for nøtteknekkeren? Så kan du heller spare dem for alle mygg-klaskelydene, øsregnet og den fordømte påhengsmotoren som nekter å starte. Og de påfølgende glosene.

Last ned til iPhone » 
Last ned til Android » 

Last ned til Windows Phone »

Den nesten appen er et Super 8-kamera! »

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen