Test Ukens utvalgte apper

(Bilde: Shutterstock)

Her er ukens utvalgte apper

En gir deg smarte reisetips og en annen er perfekt for deg som savner platespilleren. Få også med deg ukens mobilspill til Android og iOS!

Vi i Amobil-redaksjonen tester hver eneste uke et stort antall ulike apper. Ikke alt er like bra. For at du skal slippe å lete gjennom store mengder "søppel" plukker vi hver uke ut både godbitene og appene du bør styre unna. I tillegg finner vi frem en app av den sjeldne sorten.

Her er ukens app-anbefalinger:

Ukens anbefalte:

Viator Tours & Activities

Format: iPhone og Android
Pris: Gratis

Ferien nærmer seg i Northug-fart, og det er tid for planlegging.

En bekjent av meg har alltid den bereiste onkelen sin med seg på tur. Fordelene er mange: Onkelen hans vet hvor de bør reise, han vet hvor man bør oppholde seg, hvor og hva man bør spise, og hva man bør se mens man er der. Problemet er bare at onkelen misliker å bli avbrutt mens han forteller historier om reisemålet, og det gjør han hundre prosent av tiden han er i våken tilstand. Resten av tiden snorker han.

Sightseeing-sjefen

Appen Viator er en slik onkel, men litt mindre masete og helt snorkefri. Den holder orden på alle offisielle attraksjoner og rundturer man bør få med seg mens man er på reisemålet. Eller i det minste dem man bør vite om. Og kanskje enda viktigere: Den viser deg videoer fra en mengde destinasjoner, så du kan planlegge aktivitetene på reisemålet før du drar dit. Eller mens du er der. Fins det noe kjipere enn å kjede seg i en by, og så oppdager man når man kommer hjem at det egentlig kunne vært en artig tur? Å alltid ha med seg onkelen, sier du kanskje.

Men jeg glemte det viktigste med onkelen jeg nevnte innledningsvis: Han betaler alltid turen. Det kan ikke Viator hjelpe deg med, selv om den i det minste er gratis. 

Last ned til iPhone » 
Last ned til Android »

Med neste app kan du spille LP-er!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen