Test Ukens utvalgte apper

Her er ukens utvalgte apper

Se appen som gjør deg til grillmester og appen som sporer deg overalt. Få også med deg ukens mobilspill til Android og iOS!

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Styr unna:

Cut Fingers

Format: iPhone
Pris: Gratis

"Cut the rope" har vært en stor suksess i flere år for den helt sikkert lykkelige utgiveren. "Cut Fingers" virker ikke som en app en lykkelig person kunne gitt ut.

cut_fingersx2.

Kanskje utgiveren er inspirert av tegneren Franquin, som i ”Sorte sider” tegnet et demonstrasjonstog mot dødsstraff og en gammel mann som stikker hodet ut av et vindu og skriker at han gjerne ser at giljotinen blir beholdt – og giljotinen ble faktisk ikke avskaffet før i 1981, sammen med dødsstraffen. Vel, midt under den gamle mannens tirade, faller skyvevinduet ned og kapper av ham hodet. Denne appen går ut på å holde fingeren inni hodehullet til en giljotin, og så trekke den raskt tilbake når øksa faller – ellers spruter blodet. Du kan gjøre det med en, to eller tre fingre, og når det blir for kjedelig, kan du kappe fingrer online også, eventuelt ringe til en venn og invitere ham med på ”moroa”.

Den er faktisk litt skummel. Med litt uflaks mister du iPhonen i bakken under seansen og kutter opp fingrene på ordentlig!

Styr unna!

Last ned til iPhone »

Les om ukens mobilspill på neste side

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen