Test Ukens utvalgte apper

Her er ukens utvalgte apper

Se appen som gjør deg til grillmester og appen som sporer deg overalt. Få også med deg ukens mobilspill til Android og iOS!

Vi i Amobil-redaksjonen tester hver eneste uke et stort antall ulike apper. Ikke alt er like bra. For at du skal slippe å lete gjennom store mengder "søppel" plukker vi hver uke ut både godbitene og appene du bør styre unna. I tillegg finner vi frem en app av den sjeldne sorten.

Her er ukens app-anbefalinger:

Ukens anbefalte:

Grill-it!

Format: iPhone og Android
Pris: 14 og 6 kr.

Da er sommeren og grillen på plass, og det er på tide å tømme fryseboksen for fjorårets snadder / årets første grilldelikatesser. Men når du graver deg nedover i Electroluxens permafrost, ser det mørkt ut. Selv verdens beste marinade vil slite med å redde det som likner en ihjelkjørt grevling under isklumpen merket «Ribbe julen 2010». Men ribba kan kanskje gjøre nytten som spare ribs?

Her må det tas grep. Hvor sender norske dagligvarekjeder dyre skuespillere for å lage reklame for grillmat? Til Sør-Amerika – og til USA. Hvem er bedre på alskens grillsauser og dipper enn amerikanere? Du? Ikke ennå. Først trenger du noen som kan fravriste de bredbremmede grillkongene hemmelighetene deres om pulled pork sliders og baby back ribs.

Din grillvenn i nøden, GrillingCompanion.com, ligger lagelig til på nettet. Du skal du være veldig god og mett hvis ikke tennene dine løper i vann når du ser bildene der. Appen deres heter, inspirerende nok, Grill-it! Det du finner her, likner lite på det du har prestert av kokkelering de foregående somrene, så utgangspunktet er positivt. Oppskriftene er amerikanske og med fahrenheit, så bruk mobilkalkulatoren (fahrenheit minus 32, delt på 1,8 er lik celsius).

Du bruker appen til å finne fram til det du vil lage, så lagrer du oppskriften og handler. Eller så kan du søke på oppskrifter ut fra ingrediensene du har hjemme. Når du endelig står ute ved smoker-grillen for å tøffe deg med kokkelue og selvkomponert marinade, nytter det ikke å stille i forkle uten mobil-lomme. Når du trenger oppfriskning av fremgangsmåten for grillingen, lirker du mobilen forsiktig opp og later som du surfer litt. Husk å le og peke. Og ikke legg mobilen på grillen i ren panikk hvis noen kommer bort for å se. Bare si det var en snapchat.

Last ned til iPhone » 
Last ned til Android »

Den neste appen vet alltid hvor du er!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen