TEST: Ukens utvalgte apper

Test Ukens utvalgte apper

(Bilde: Shutterstock)

Sjekk ukens anbefalte apper

Denne uken serverer vi godbiter til både Android, iPhone og Windows Phone.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Vi i Amobil-redaksjonen tester hver eneste uke et stort antall ulike apper. Ikke alt er like bra. For at du skal slippe å lete gjennom store mengder "søppel" plukker vi hver uke ut både godbitene og appene du bør styre unna. I tillegg finner vi frem en app av den sjeldne sorten.

Her er ukens app-anbefalinger:

Ukens anbefalte:

LinkedIn Pulse

Format: iPhone og Android
Pris: Gratis

LinkedIn er Facebook med slips, var det et klokt hode med hatt som sa. Når du er lei av Facebook-oppdateringer om sydenferier, hundelufting og «noe rødt i glasset», kan du ta på deg slipset og lese om hvordan du knytter en perfekt dobbel Windsor på LinkedIn. Samtidig kan du få tips om hvordan du blir en bedre forretningsmann med akkurat den knuten, og oppskrift på hvordan du deler din egen slipsknuteteknikk på sosiale medier for å øke omsetningen i firmaet.

Pulse var en populær nyhetsapp før LinkedIn kjøpte den opp i fjor. Utgangspunktet var at du skrev inn stikkord for nyheter du kunne være interessert i, så fant LinkedIn nyheter via RSS og presenterte dem i magasinform.

linkedx2.
Litt business, litt ost - og litt katter.

Nå er appen tettere integrert med LinkedIn. Det betyr naturligvis mer fokus på teknologi, forretningsliv og deling av innhold. Appen leser innholdet i LinkedIn-kontoen din for å spa opp nyhetssaker og artikler du sannsynligvis er interessert i. Når du har lest artikkelen, kan du klikke på «View on web». Da havner du i en integrert nettleser med link til kontoen din.

Enkel deling

I innstillingene kan du velge tekststørrelse, lysstyrke og veksle mellom dag- og nattmodus. Det er enkelt å lagre og dele artikler du leser. I hver artikkel er det tre ikoner du kan klikke på – tommel opp, kommentarboble og delepil, og alt du klikker, skriver eller deler, synkes med LinkedIn-kontoen din automatisk. I tillegg til LinkedIn, kan du dele artikler på e-post, Facebook og Twitter.  Alt i alt er appen svært god å lese og navigere i. For eksempel kan du lese en oppdatert artikkel om det beste røde du kan helle i glasset før du avslutter kvelden med en kjapp Facebook-oppdatering.

Last ned til iPhone » 
Last ned til Android »

Med neste app kan du reise i tid!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen