Test Ukens utvalgte apper

(Bilde: Robert Neumann /Shutterstock.com /montasje)

Her er ukens utvalgte apper

Denne gang får du blant annet et morsomt pek-og-klikk-spill.

Vi i Amobil-redaksjonen tester hver eneste uke et stort antall ulike apper. Ikke alt er like bra. For at du skal slippe å lete gjennom store mengder "søppel" plukker vi hver uke ut både godbitene og appene du bør styre unna. I tillegg finner vi frem en app av den sjeldne sorten.

Her er ukens app-anbefalinger:

Ukens anbefalte:

National Parks by National Geographic

Format: iPhone
Pris: "Gratis"

Ferier er som kjent alt for korte. Denne appen gjør at du får mest mulig ut av ferien din og kommer hjem med bagasjen full av gode minner.

National Parks.
National Parks.

National Geographic har du helt sikkert hørt om, og det er som regel et kvalitetsstempel når de setter navnet sitt på noe.

Appen National Parks by National Geographic er intet unntak. Hvis du skal til USA i sommer, er denne appen obligatisk å legge inn på iPhonen før du drar.

Les også hva du bør styre unna i USA

Maksimer ferien din

Appen National Parks gir deg en oversikt over nasjonalparkene i USA. Du kan si hva du vil om våre venner på den andre siden av Atlanteren, men de har faktisk en svært variert natur og noen fantastiske nasjonalparker. Med mindre du er på en ren stobyferie, er det nærmest obligatorisk å ta turen innom en eller flere av nasjonalparkene der borte.

For å finne ut av hvilke parker du skal besøke, og ikke minst hva du skal se på når du er der, har National Geopraphics laget denne appen.

Bilder og beskrivelser presentert på en lekker måte gjør at alle andre enn de aller mest asfalt-fikserte av oss får vann i munnen. Selvsagt får du også kart og annen praktisk informasjon.

Det vi likte aller best var alle bildene, og spesielt at det er godt merket hvor bildene er tatt. Slik kan du selv se motivene med egne øyne, og forevige dem selv om du ønsker. Sammenlignet med for eksempel guidebøkene til Lonely Planet, er dette ikke mindre enn et bildebonanza.

Dessverre er det en ting som trekker ned helhetsinntrykket. Appen gir inntrykk av å være gratis, og når du starter den presenteres appens sponsor klart og tydelig. Vi er derfor skuffet over at du må betale for full info om den enkelte nasjonalpark. 14 kroner er ikke all verden, men skal du laste ned komplette guider om alle parkene, må du punge ut med intet mindre enn 500 kroner.

Kan du svelge dette, og det kan du med tanke på at du sikkert har brukt mer penger bare på transporten til flyplassen, så bør denne appen være med på USA-tur.

Last ned til iPhone »

På de neste sidene kan du lese om ukens mest kuriøse app og en app du bør styre unna. Sjekk også ukens spill!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen