TEST: Ukens utvalgte apper

Test Ukens utvalgte apper

(Bilde: Shutterstock)

Her er ukens apper til mobilen din

Denne gangen har vi med apper både til Android, iOS og Windows Phone.

Vi i Tek-redaksjonen tester hver eneste uke et stort antall ulike apper. Ikke alt er like bra. For at du skal slippe å lete gjennom store mengder «søppel» plukker vi hver uke ut både godbitene og appene du bør styre unna. I tillegg finner vi frem en app av den sjeldne sorten.

Her er ukens app-anbefalinger:

Pushbullet

Format: iPhone og Android, Windows Phone (uoffisiell app)
Pris: Gratis

Føler du at du omtrent alltid har noe å dele, men du ikke får den responsen du ønsker? Er bidragene dine til vår felles digitalkulturelle verdensarv nærmest å anse som perler for svin?

Bare dytt!

Selv om alle vennene dine og familien din er møkklei de fantastiske bildene dine av solnedganger, løskatter og markblomster, betyr ikke det at du skal la være å sende dem. Dette er ting som dytter på og vil ut av smarttelefonen for å glede andre – eller iallfall deg selv, men i andre formater og på andre plattformer.

Pushbullet gir deg uansett valget – du kan dele bilder og filer med andre, eller med deg selv, ved å sende filene uten å måtte henge dem på e-poster eller lagre dem i skytjenester på veien. De dukker direkte opp i varslingssenteret, og der er det bare å klikke på dem for å nyte dem på nettbrettet, andre smarttelefoner eller via Chrome-appen, og du kan sende dem den ene eller den andre veien. Du slipper altså å grave deg ned i menyene i Dropbox eller på e-posten for å finne filene du har sendt!

Du kan også sende adresser, som vil åpne kartet når du sveiper dem. I tillegg kan du pushe lenker til nettadresser, sjekklister og påminnelser.

Last ned til iPhone » 
Last ned til Android »
Last ned til Windows Phone »

Den neste appen pusher du med!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen