TEST: Ukens utvalgte apper

Test Ukens utvalgte apper

(Bilde: Kurt Lekanger, Amobil.no)

Få flåttvarsel rett i lomma

Vi finner appene du må ha, og hvilke du bør styre unna.

  • Kommentarer (0)

Styr unna denne:

Feriedager

Format: iPhone
Pris: 7,-

En app som gir deg feriedagene er i utgangspunktet en god idé. Spesielt i måneder som dette, hvor fridagene kommer tett som hagl, kan noen og enhver trenge hjelp for å holde oversikten.

Feriedager.
Feriedager.

Feriedager er i utgangspunktet en app rettet mot skoleungdom med tilhørende foreldre. Det er nemlig kun skoleferiene i de forskjellige fylkene våre du får oversikt over.

For smalt

Det er i utgangspunktet greit nok, men for de syv kronene appen koster forventer vi faktisk mer. For det første vil vi ha en oversikt over alle fridagene, ikke bare de store skoleferiene.

Selv om mange skoleungdommer vil hevde at skolen er et slags moderne slaveri, så har faktisk skoleelever fri på våre andre ferie- og helligdager. En komplett oversikt ville dermed gjøre appen mer nyttig for skolelever, samtidig som også andre som har passert skolealder kunne hatt nytte av den.

Det grafiske uttrykket er enkelt og oversiktlig, men vi savner noe funksjonalitet som burde være standard. For eksempel burde det være mulig å bla mellom forskjellige sider med fingeren og ikke være avhengig av å treffe et lite ikon.

Feriedager er altså i våre øyne en noe mangelfull app. Heldigvis er det lite som skal til for å gjøre den komplett. Med noen flere utviklingstimer vil den gå fra å være en god idé til å være et nyttig verktøy. I mellomtiden kan du bruke de 7 kronene på andre ting.

Last ned til iPhone »

Gå videre til neste side for å lese om ukens anbefalte spill

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen