Test Ukens utvalgte apper - uke 31

(Bilde: Shutterstock / 12697867)

Se ukens utvalgte apper

Apper du må ha og apper du bør styre unna.

Vi i Amobil-redaksjonen tester hver eneste uke et stort antall ulike apper. Ikke alt er like bra. For at du skal slippe å lete gjennom store mengder "søppel" plukker vi hver uke ut både godbitene og appene du bør styre unna. I tillegg finner vi frem en app av den sjeldne sorten.

Her er ukens app-anbefalinger:

Ukens anbefalte:

AirDroid

Format: Android
Pris: Gratis

Vi har sjelden sett en mer komplett app en Airdroid.

Airdroid.
Airdroid.

Nå lurer du selvsagt på hva AirDroid gjør. Svaret er at den gjør nesten alt.

Les også om Shoutr, en langt mer spesialisert app.

Frem og tilbake er like langt

Sannsynligvis hjelper denne forklaringen deg like mye som "God dag mann økseskaft". AirDroid er rett og slett en app som lar deg koble til og kontrollere telefonen din fra PC-en.

Nå lurer du kanskje på hvorfor i all verden dette er nyttig, men det er det flere grunner til. For det første slipper du å bruke kabel eller Bluetooth. Her kan du nemlig koble telefonen enkelt til PC-en via det trådløse nettet du sannsynligvis allerede er tilkoblet.

For å svare på neste spørsmålet før det kommer, dette er praktisk i mange situasjoner. Et eksempel er hvis du vil overføre en fil mellom telefon og PC.

Ikke bare kan det være greit å slippe å sende mail til seg selv, men hvis filen er stor er det mulig at det ikke lar seg gjøre heller.

Problemet med mange forskjellige standarder og måter å koble ting sammen på er at de kan være kronglete å bruke. AirDroid bare virker uten at du må installere noe spesielt på PC-en (eller Mac-en) og er suverent enkelt å bruke.

Når du har installert AirDroid på telefonen, går du bare inn på en web-adresse fra PC-en din, og du er i gang. Stort enklere blir det ikke.

Sannsynligvis sitter du foran PC-en store deler av dagen, og like sannsynlig bruker du telefonen din jevnlig i løpet av en dag. Med AirDroid kan du for eksempel sende SMS fra PC-en.

Det ligger også noen funksjoner relatert til sikkerhet her, som å finne igjen telefonen hvis den er mistet. Du kan også se telefonens kamera fra PC-en, slik at du her har ditt eget overvåkningskamera om du skulle trenge det.

Apper som overrasker oss med flere funksjoner enn det vi hadde sett for oss, samtidig som de er enklere å bruke enn vi hadde trodd, og i tillegg ser gjennomført bra ut, vokser ikke på trær. AirDroid er en slik app, og vi har derfor ingen problemer med å anbefale denne appen.

Last ned til Android » 

På de neste sidene kan du lese om ukens mest kuriøse app og en app du bør sky som pesten. Sjekk også ukens spill!

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen