Test Ukens apper til iOS, Android og Windows Phone

(Bilde: Shutterstock #138127376 / Denys Prykhodov)

Sjekk ut ukens mobilapper

Se hvilke apper vi anbefaler og hvilke vi mener du bør styre unna.

Vi i Amobil-redaksjonen tester hver eneste uke et stort antall ulike apper. Ikke alt er like bra. For at du skal slippe å lete gjennom store mengder "søppel" plukker vi hver uke ut både godbitene og appene du bør styre unna. I tillegg finner vi frem en app av den sjeldne sorten.

Her er ukens app-anbefalinger:

Ukens anbefalte:

Sertifikat klasse B

Format: iPhone
Pris: 35,-

Å få tillatelse til å kjøre bil er ikke bare bare. Det er en drøss med kurs og krav som skal tilfredsstilles, og i kjølvannet av dette følger en hel industri.

Sertifikat Klasse B.
Sertifikat Klasse B.

For mange kan den praktiske oppkjøringen være en stor utfordring, men også teoriprøven er en hard nøtt for mange.

Lappen allerede i boks? Her er de beste bilappene

Ikke for alle og enhver

Enten har spørsmålene blitt vanskeligere, eller så har noe kunnskap gått i glemmeboken. Selv for oss som er erfarne sjåfører kreves det godt med tøy og bøy av de små grå for å svare rett på noen av spørsmålene.

Det finnes selvsagt mange apper som hjelper deg med å øve til teoriprøven. For iPhone finnes det flere apper, og denne er en av de bedre i våre øyne. Den koster riktignok 35,-, men den kjøpes til gjengjeld enkelt i telefonens App Store. Ulikt mange andre førerkortapper, kreves det ingen registrering eller kuponger for å få full utbytte av appen.

Appens hovedfunksjon er å øve på teoriprøven. Du kan enten ta en standardtest, eller du kan tilpasse antall og type spørsmål som du måtte ønske. Hvis du trenger flere forsøk for å få nok antall riktige svar, finnes det også en statistikkfunksjon hvor du blant annet kan se hvilke kategorier du må øve mer på.

I tillegg har du flere andre funksjoner. Her finner du beskrivelse av forskjellige lover og regler knyttet til oppkjøring. Videre har du også en loggbok hvor du kan loggføre øvelseskjøringsturene dine inkludert kjøreforhold og type trafikk du kjørte i.

Når det gjelder brukergrensesnittet så kunne vi godt tenkt oss at spørsmålene rent grafisk skilte seg ut fra svaralternativene, samt at valgt svar ble tydeligere markert.

Brukergrensesnittet ser ikke desto mindre bra ut og er enkelt å bruke, og vi kan derfor anbefale denne appen til deg som har iPhone og som er på vei til å skaffe deg førerkort.

Last ned til iPhone »  

På de neste sidene kan du lese om ukens mest kuriøse app og en app du bør styre unna. Sjekk også ukens spill!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen