TEST: Ukens app-anbefalinger

Test Ukens app-anbefalinger

(Bilde: Shutterstock)

Anbefalte apper til Android, iOS og Windows Phone

Her er fire godbiter til mobilen din.

Kort prosess med visittkort

Er du lei av å samle på visittkort? Skann dem, så kan du resirkulere dem, eller late som om de er russekort og gi dem bort til intetanende småbarn på 17. mai.

Gamle dagers Rolodex-visittkortholder fungerte både som dekorasjon og tidtrøyte, helt til man fikk stativ med metallkuler i sytråd og Angry Birds. Hvis du har så mange visittkort at det er et problem, bør du lagre dem digitalt. Den gangen du fikk dem, la du dem på et lurt sted fordi du trodde du ville få bruk for dem, men det viser seg at akkurat det kortet du leter etter, som regel ligger i innerlommen på en dressjakke du donerte til Fretex før jul i fjor. Bruker du en mobil kredittkortskanner, har du alltid tilgang på visittkortene.

Det fins mange typer visittkortskannere. Business Card Reader Pro er en av de bedre, siden den kan behandle bilder i bakgrunnen hvis du skal lagre mange kort raskt. Når du starter appen, kan du velge om du skal lagre kun ett kort eller en haug, og om kortet ligger på høykant eller horisontalt. Når du har tatt bilder av kortene du vil lagre, kan du redigere feltene for personalia. Ofte er det kun små justeringer som må gjøres, andre ganger ingen. Appen skanner kort på 22 ulike språk, kortene lagres i skyen, kan redigeres på nett og er tett integrert med Salesforce. Den er utviklet av Shape, som også står bak Sicher og IM+.

Pass på å ta imot visittkortet før du demonstrerer visittkortskanneren for giveren. Det kan lett misforstås hvis du bare tar bilde av visittkortet du tilbys og nekter å ta imot kortet. Selv om du bedyrer at du kun er ekstremt engasjert i miljø, kan samarbeidsklimaet fort nå frysepunktet. 

Business Card Reader Pro

Format: iPhone
Pris: 69 kroner

Last ned til iPhone »

Les om ukens mobilspill på neste side »

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen