TEST: Ukens app-anbefalinger

Test Ukens app-anbefalinger

(Bilde: Shutterstock)

Anbefalte apper til Android, iOS og Windows Phone

Her er fire godbiter til mobilen din.

Hei, Dee!

Ute etter en sosial Snapchat-erstatter? Norske DeeMe er på kraftig fremmarsj.

DeeMe, som nå har fått iTunes-utvikleren Alex Luke med som partner, er oppe i 200 000 brukere, hovedsakelig i Norge, Danmark, Litauen og Brasil. Facebook har nylig gitt selskapet 80 000 dollar gjennom mentorprogrammet sitt, og Apple vurderte DeeMe som beste nye app i over 100 land.

Dette skrev vi om appen i mai:

DeeMe gir deg muligheten til å pynte raskt på bildene ved å skrive inn meldinger med så fin typografi at selv det mest tanketomme visvas kan komme til å gi mottakeren assosiasjoner til Shakespeare og Aristoteles.

Når du åpner appen, kan du velge om du vil melde deg inn via Facebook eller en e-postadresse. Deretter vil den finne venner, og leter først på Facebook for å se om noen av dine venner er der. Skal det skje, må du ha Facebook-appen åpen, og du må være pålogget. Så får du muligheten til å invitere vennene dine til å bruke DeeMe.

Når du skal sende en melding, velger du mellom albumet ditt og fotoappen. Så trykker du hvor som helst på bildet for å legge til tekst, før du endrer fonten ved å velge T-symbolet nederst til høyre. Deretter kan du legge til symboler ved å velge blant drøyt førti av dem oppe i høyre hjørne, alt fra et varmt pizzastykke til hjerter og langfinger. Når du er fornøyd, kan du lagre den ved å klikke nederst i venstre hjørne, eller velge pila midt på for å velge en mottaker, før du trykker på papirflyet for å sende den.

Når du får en DeeMe-melding, dukker den opp på låseskjermen, som en vanlig melding. Åpner du den, ser du den i all sin prakt. Så kan du lagre den på samme måte som for en du har laget selv.

DeeMe

Format: Android og iPhone
Pris: Gratis

Last ned til Android » Last ned til iPhone »

Den neste appen arkiverer visittkort!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen