TEST: Ukens anbefalte apper
Test
(Bilde: Shutterstock / montasje (tek.no))

Ukens anbefalte apper

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Pauseknappen

Er påsken over allerede? Kan noen trykke på pause? 

Det eneste som er synd med feriedagene, er at de går enda fortere enn arbeidsdager, når hele vitsen med dem jo egentlig burde være at de varer lengst mulig. Hvor er logikken? Uansett kan det lønne seg å stikke fingeren i jorda, nå som snøen stort sett har gått, og prøve å ta en pust i bakken før stresset velter innover igjen. Gjør noe svært ukomplisert for å holde en utfordrende og kompleks hverdag litt på avstand. Ta en pause. Men fins det en app for det? Selvsagt fins det en app for det! Og den heter Pause.

Når du starter appen, får du beskjed om å berøre et punkt som beveger seg over skjermen, i noe som likner en petriskål. Så skal du følge punktet rolig rundt på skjermen mens en sirkel fylles med farge, dannet av små flekker som ser ut til å flyte rett under skjermoverflaten, med vakre harmonier og fuglesang i bakgrunnen. «10 min pause» står det øverst på skjermen. Når sirkelen er fylt, er det du som har kontrollen, og du kan ta med deg en voksende fargeklatt på en rolig reise hvor du vil på skjermflaten. Holder du et lavt, jevnt tempo, står det «good» på skjermen. Ikke for fort, da får du beskjed om å senke farten. Slipper du opp, får du vite hvor lenge du holdt på.

Fargene endres hele tiden underveis. Under innstillinger endrer du vanskelighetsgrad og tid du vil bruke hver gang, du kan se hvor mange pauser du har tatt, hvor lenge du har pauset, og rekorden. Tanken bak Pause er at enkle øvelser fokuserer sinnet bort fra stress. Du kan jo begynne med å ta en Pause-økt hver gang du tenker på å sjekke Facebook. 

Pause

Format: Android og iPhone
Pris: 19 kroner

Last ned til Android »  Last ned til iPhone »

Den neste appen er et lite mattegeni!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen