TEST: Ukens anbefalte apper
Test
(Bilde: Shutterstock)

Ukens anbefalte apper

Er du glad i film, kunst eller kosmos? Få med deg ukens apper!

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Filmelskernes hellige gral

Hender det at du bruker så lang tid på å sjekke hvilke filmer og serier som tilbys, at du ender opp med å måtte velge en kortfilm?

Filmnerder er alltid på jakt etter apper som sparer dem tid, slik at de rekker å se film. Monty Python surra så lenge med å finne den hellige gral at de aldri fant den. Har den endelig dukket opp i form av en app? Filmgrail, som samler allslags filmtilbydere i en app, slik at du kan sjekke hvor filmen går, er ute med en større oppdatering.

Du kan registere deg med e-postadresse og passord, eller via Facebook. Når du åpner appen, velger du to eller flere filmsjangre, og her kan du velge mellom alt fra western til science fiction, musikk, familiefilmer og dokumentarer. Så markerer du byen du bor i, og deretter profiler, som kan være skuespillere, venner eller filmnerder, og du er i gang.  Under Utforsk kan du bla mellom personer du vil følge, som skuespillere og regissører og filmene deres. Du vil da oppdateres når det dukker opp nye filmer med disse. Du kan melde deg på samlinger, som er sjangersamlinger med anbefalte filmer, eller opprette egne samlinger og dele dem med venner og ukjente. Velger du en kinofilm, får du oversikt over hvor og når den går. Velger du en eldre film, vil ulike tilbyderapper og snarveier åpnes etter hvilken tilbyder du velger. Vil du for eksempel se glitrende «The Prestige», ser du at den har 8,5 hos IMDb og kan ses hos Get, Netflix, Plejmo, RiksTV og Anytime.

Appen er spekket med filmtrailere, så om du ikke skulle gjøre annet enn å se på trailere mens du favorittmarker filmer og samlinger, så har du det gøy uansett.

En klar anbefaling!

Appen er testet på iPhone. 

Filmgrail

Format: Android og iPhone
Pris: Gratis

Last ned til Android »    Last ned til iPhone »

Den neste appen er et kunstmuseum!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen