TEST: Stiligst, men dårligst
Test

Stiligst, men dårligst

Av alle hodesettene vi har undersøkt i denne testen, er dette det eneste som ikke overbeviser oss om at det er bedre enn det som følger med MP3-spilleren.

Kult design
Skullcandy HESH er øreklokker som omslutter hele øret. Til tross for det isolerer de ikke spesielt godt mot bakgrunnsstøy, og det er litt overraskende. En forklaring kan være at diameteren på klokkene ikke er større enn hva de må være for et voksent menneske. Vi har en klar følelse av at dette ikke er et produkt som er tenkt for voksne kunder i det hele tatt, av flere årsaker. Størrelsen er ett hint, stilen et annet.

Skullcandy HESH skårer dårligst på lydkvaliteten av alle hodesettene i denne testen. Det plasserer seg på sisteplass, uansett om det er rock, akustisk eller elektronika vi spiller.

Årsaken er at lydbildet er fullstendig ubalansert, og all lyd domineres av en påtrengende, dominerende mellomtone. Den gir en romlende effekt som fullstendig tar over, og lager et grøtete lydbilde. Bassen på rock føles veik, og gir slett ikke det trøkket som musikken fortjener. Diskanten er langt bak i lydbildet, uansett sjanger.

Ikke bedre enn medfølgende

Med rockemusikk føles lyden «lodden» og slett ikke klar nok. Vokallyd er ikke klar, det høres ut som om vokalisten hadde en sovepose over hodet da musikken ble spilt inn. Dette er ikke bra nok, og Skullcandy HESH er det eneste hodesettet i testen som vi ikke er sikre på om er noe bedre enn det som følger med MP3-spilleren da den ble kjøpt.

Skullcandy kjører hardt på stil og image, og med en hodeskalle som logo og et stort utvalg av farger på produktene tror vi nok de appellerer til ungdommen. Dette er da også det eneste merket som man finner klistremerker og malingssjablonger med logoen i pakken til produktet.

Vår test premierer, som tidligere nevnt, lydkvalitet høyt og image lavt, så Skullcandy skårer lavt i vår test. Vi tviler likevel ikke på at mange yngre musikkelskere uansett velger Skullcandy. Det låter uansett ikke dårligere enn enkelte av hodesettene som følger med MP3-spillerne.Oppsummering:
Produkt: Scullcandy HESH
Beste pris: 388 kroner
Lydkvalitet: 2.3/10
Design: 2.4/10
Pris: 7.0/10

Data:
Vekt eks kabel: 200 g
Oppgitt frekvensområde: 100 – 18 000 Hz
Oppgitt impedans: 32 Ohm

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen