TEST: Sjekk ukens app-anbefalinger

Test Sjekk ukens app-anbefalinger

(Bilde: Shutterstock / montasje)

Her er ukens anbefalte apper!

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Jobbeapp

Ferien er over, og hengekøya ser ut som en våt kjempeklut mellom epletrærne. Demonter den, klipp deg og få deg en jobb! Eller få noen til å gjøre en jobb for deg.

mojob.

Mojob kan hjelpe deg med den siste biten. Appen er et gratis, mobilt jobbmarked som knytter sammen de som trenger folk til småjobber, internships og deltidsjobber, og de som er interessert i å stille opp. Du starter appen med konfigurering av varsler, før du logger deg inn, registerer deg via Facebook eller registerer deg som ny bruker. Deretter kan du legge ut en jobb eller søke på jobb. Du kan bla deg gjennom ledige jobber, der det noen ganger står timelønn, noen ganger «bestemmes», altså avgjøres etter hvert. Det ser ut til å være mye selgerjobber, telefonsalg og så videre, men også en del vedlikehold og ekspeditørjobber. En modell søkes, en bartenderjobb ligger ute, og er du glad i yoghurt, kan du kanskje få jobb som prøvesmaker hos Yogurt Heaven. Riktignok bare i en dag, men du rekker kanskje å bli godt forsynt etter åtte timer med yoghurt, himmelsk eller ei.

Du kan chatte med arbeidsgiver eller arbeidstaker i appen underveis, slik at det er lett å bli enige om betingelser og arbeidsforhold før du slår til. Når du har gjort en jobb, får du tilbakemelding på profilen din, og den fungerer som referanse for neste jobb. Dessuten gir arbeidstaker tilbakemelding på arbeidsgiverens profil.

Appen er utviklet av en gjeng norske ungdomsgründere, og de er oppe i over 40 000 brukere.

Mojob

Format: Android og iPhone
Pris: Gratis

Last ned til Android » Last ned til iPhone »

Den neste appen er en fysikkbok!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen