En av ukens apper kan hjelpe deg om nøden er ute. Les mer om Smart113 på side to i testen.

Test Sjekk ukens app-anbefalinger

En av ukens apper kan hjelpe deg om nøden er ute. Les mer om Smart113 på side to i testen. (Bilde: Shutterstock.com/Evgeny Karandaev, skjermdump)

Her er ukens anbefalte apper!

Finn tre like.
Finn tre like.

Litt annerledes hjernetrim

You Must Build A Boat er det nyeste spillet fra utviklerne av 10000000. Det er et lignende spill på veldig mange måter, samtidig som det videreutvikler og forbedrer på oppskriften.

Dette er et spill der du får opp et rutenett, og skal flytte på en rad slik at du får tre eller flere like. Da knuses disse, og du får nye gjenstander inn på rutenettet. Helt likt 10000000 eller andre spill som for eksempel Candy Crush.

Det som gjør at jeg liker You Must Build A Boat bedre er at du må passe på at du finner tre like du faktisk trenger, fordi det er en fyr som løper gjennom et brett ovenfor rutenettet. Står han fast ved en kiste må du finne nøkler. Kjemper han mot en fiende må du bruke sverd eller magi. Dermed blir det stressende, men samtidig og mer tilfredsstillende, hver gang man kommer langt på et nivå.

Innimellom dette utvider du båten din. Dette skjer ved at du finner gjenstander eller personer underveis på brettene. Disse personene gir deg oppgraderinger til våpen, eller du kan kjøpe og selge gjenstander hos de.

En sikker anbefaling til alle som liker spill i denne sjangeren, og samtidig et spill verdt å teste for alle som ikke har gitt denne typen spill en sjanse før.

You Must Build a Boat

Plattform: iOS, Android

Pris: 22-29 kroner

Last ned til iOS

Last ned til Android

Ukens mobilspill er hentet fra Gamer.no.
Her finner du ytterligere ni morsomme spill til mobilen din »

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen