En av ukens apper kan hjelpe deg om nøden er ute. Les mer om Smart113 på side to i testen.

Test Sjekk ukens app-anbefalinger

En av ukens apper kan hjelpe deg om nøden er ute. Les mer om Smart113 på side to i testen. (Bilde: Shutterstock.com/Evgeny Karandaev, skjermdump)

Her er ukens anbefalte apper!

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Møteredderen

Ferien er over, men hodet befinner seg fremdeles på sydligere breddegrader, eller i en hyttevegg på snaufjellet.

Når du sitter halvvåken på et møte og merker at det har blitt sagt noe fornuftig, er det som regel for sent å notere, og for flaut å be om en repetisjon av det siste halve minuttet. Men hvis du bruker den nye notatappen Microsoft Garage har utviklet for Windows Phone, kan du være reddet. Den vil automatisk ta opp de siste 30 sekundene når du trykker på opptak! De kaller det «retro-capture». Litt som å reise 30 sekunder tilbake i tiden og sette smarttelefonen på opptak rett før møtets eneste fornuftige ord blir sagt. Perfekt for møtesovere, som kan lime et par åpne øyne på baksiden av de nye lesebrillene («har lest for mye fagstoff i ferien»). Skulle det mot formodning skje flere ganger at noen sier noe lurt, er det bare å gjenta prosessen.

Når du starter opp appen, kan du velge å være anonym eller logge deg på med en MS-konto, før den ber den deg om tillatelse til å få tilgang og opprette nye sider i OneNote. Deretter får du info om appen, som at du kan forhåndsprogrammere opptaksknapper med navnene til møtedeltakerne, slik at opptakene assosieres med rett deltaker. Oppgaver som gis fra en taler/deltaker til en annen deltaker, vises ved at du trekker en linje fra den ene til den andre. Så eksporterer du opptakene til OneNote, som da indikerer hvem som gir oppgaver til hvem, og med lydklipp som vedlegg og bevis. I stedet for deltakere, kan opptaksknappene endres til kategorier, for eksempel «oppgaver», «ideer» osv.

 

InstaNote

Format: Windows Phone
Pris: Gratis

Last ned til Windows Phone »

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen