En av ukens apper kan hjelpe deg om nøden er ute. Les mer om Smart113 på side to i testen.

Test Sjekk ukens app-anbefalinger

En av ukens apper kan hjelpe deg om nøden er ute. Les mer om Smart113 på side to i testen. (Bilde: Shutterstock.com/Evgeny Karandaev, skjermdump)

Her er ukens anbefalte apper!

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Skyspilleren

Strømming av musikk er det helt store for tida, selv om enkelte vil tviholde på sine enorme digitaliserte platesamlinger. Og det engelske ordet for strømming.

cloudplayer.

Det er en stund siden vi har hørt fra den driftige nordmannen Jon Lech Johansen, populært kalt DVD-Jon, som gjorde det enkelt å rippe DVD-er (DVD: et gammelt filmmedium, red. anm.) Så lagde han doubleTwist, som konverterte filer til fri bruk på alle plattformer, også de beryktede DRM-filene Apple lagde for å hindre fri spredning av musikk.

Nå er han i gang igjen, litt mer stillferdig, denne gangen, med en app som gjør det mulig å nyte musikken du har lagret i skyen. Ideen er ikke så ille, siden de fleste har romslige dataplaner inkludert i abonnementet, og at en del musikk ennå ikke kan spilles fra Spotify, Apple Music og de andre strømmetjenestene. Så for mange kan en slik tjeneste være et kjærkomment supplement.

Når du starter CloudPlayer by doubleTwist, krever den en oppdatering av Google Play-tjenester. Deretter gir du appen diverse tillatelser, før du lenker den opp mot Dropbox, Google Drive eller OneDrive, der du vil lagre musikken din. Deretter må du gi skytjenesten tilgang, og CloudPlayer finner musikken du har lagret, og spiller den. Appen har en equalizer og diverse lydforbedringsmuligheter for MP3, AAC, OGG, m4a og FLAC, spillelistefunksjoner samt innebygd støtte for AirPlay og Chromecast, og du kan også lagre musikken offline.

 

CloudPlayer by doubleTwist

Format: Android
Pris: Gratis, kjøp i app

Last ned til Android »

Den neste appen er en smart venn i nøden!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen