TEST: Se ukens app-anbefalinger

Test Se ukens app-anbefalinger

(Bilde: Shutterstock)

Her er ukens anbefalte apper!

Lag boka selv!

Har du alltid drømt om å bli forfatter? Har du en iPad, noen bilder og litt fantasi, er drømmen innen rekkevidde.

book_creator.

Hva kunne en forfatter som Astrid Lindgren eller Anne-Cath Vestly gjort med en nettbrett hvis de hadde eksistert mens de var i sin mest produktive periode i livet? Kanskje hadde de blitt sittende fast i brett 114 i Angry Birds – Star Wars, og aldri kommet i gang med barnebøker. Eller så hadde de tatt stålkontroll på bøkene og publisert dem rett fra skatollet sitt der de satt med sine gigantiske kopper fylt til randen med lavendel-te. Det er slik jeg ser dem for meg, og de er prikk like hverandre. Uansett, nå kan du selv få fart på din hittil dvaleliggende barnebok-karriere, eller la ungene dine gjøre jobben for deg. Book Creator har gjort det enkelt å gå Gutenberg i næringen.

Når du starter appen, får du en rask gjennomgang av hvordan den fungerer i en liten opplæringsbok. Du får vite at du får blanke ark som du fyller med med bilder, lyd, video, tegninger eller skrift, eller alt det forannevnte, og plassere alt som du vil ved å dra objektene rundt på siden, for deretter å strekke dem ut eller trykke dem sammen. Du kan lagre bilder fra kamerarullen eller Safari, bare se til at du har lov å bruke dem. Ved hjelp av i-symbolet, «inspektøren», kan du endre størrelse og farge på tekst eller bakgrunn, og slette objekter. Til slutt får du mulighet til å legge inn egne bilder, tekst og video i opplæringsboka.

Når du starter, velger du bokas form ­– portrett, landskap eller kvadratisk. På Cover-siden kan du så legge inn elementene du vil ha med, bilder, videoer, tittel osv. Slik fortsetter du fra side til side til du er fornøyd med resultatet.

Når du er ferdig med boka, kan du skrive den ut eller dele den på sosiale medier. Ikke bare det, men du kan lese boka i iBooks, og siden den lages i ePub-standarden, kan du faktisk utgi den!

Book Creator

Format: iPad
Pris: Gratis, kjøp i app

Last ned til iPad »  

Den neste appen er din podkast-vert!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen