TEST: Nvidia GeForce GTX 980 Ti

Test Nvidia GeForce GTX 980 Ti

Leverer god ytelse – i 4K!

Trodde du ikke 60 FPS med høye innstillinger var mulig i 4K? Tro om igjen...

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Battlefield 4 friskmeldes GTX 980 Ti for lavere oppløsninger enn 4K. Kortet tar umiddelbart ledelsen fra det overklokkede GTX 980 Strix fra Asus, og avstanden ned til nærmeste konkurrent levner liten tvil om at skjermkortfrelste med Nvidias Ti-revisjon har fått en skikkelig fristelse på bordet som faktisk gir en stor opplevd forbedring av ytelse.

Ekstra morsomt er det at nykommerens laveste registrerte bildeflyt (105 FPS) ligger foran gjennomsnittlig bildeflyt for andreplassen ved Full HD-oppløsning (100,6 FPS).  

På de to «folkeoppløsningene» Full HD samt 2560 x 1600 piksler holder GTX 980 Ti et forsprang på rundt 20 prosent målt mot GTX 980, noe som absolutt må kunne kalles godkjent.

Akkurat som med Batman på forrige side ser vi også her i Battlefield at GTX 980 Ti leverer svært god bildeflyt i 4K-oppløsning. Du kan velge å sette alle innstillingene til Ultra og få en grei opplevelse. Du kan overklokke kortet et lite hakk akkurat som vi også har gjort, men alt dette gjør er å pynte litt på FPS-telleren. Den beste opplevelsen får du nemlig når du slår av kantutjevningen. Da kan du, som i Batman, nyte Battlefield 4 med øvrige effekter skrudd i taket i 60 FPS og 4K-oppløsning. Vi vet i alle fall hva vi ville valgt av 2560 x 1600 pikslers oppløsning med kantutjevning eller 4K-oppløsning uten kantutjevning...

På neste side tester vi i Hitman: Absolution »

Gå til side

Nvidia GeForce GTX 980 Ti

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen