TEST: Middels bra allrounder
Test

Middels bra allrounder

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Koss-pluggene stenger bakgrunnsstøyen godt ute, og er middels behagelige i bruk. De leveres med kort kabel, og et ekstra skjøtestykke dersom spilleren din ikke er i bryst- eller innerlomma i jakken.

Trykk til stillhet
En nyttig detalj med kabelen er at den har en innebygd stilleknapp. Den er kjekk å ha når du skal kommunisere med omverdenen uten å være nødt til å ta pluggene ut av ørene. Hodesettet er svært lettdrevet, slik at alle musikkspillere klarer å lage så høy lyd du bare ønsker med dem.

Lydkvaliteten de leverer er litt under middels i vårt utvalg. Den største trusselen er at de kan finne på å lage skranglete lyd i diskantområdet, fordi det toneleiet er svært kraftig. Da vi testet med rock hadde vi ingen forvrenging i diskanten, men den føltes som litt i overkant dominerende. Mellomtonen og bassen er ren og tydelig, med kanskje litt for lite fylde for tøffe rockelåter.

Brukbart
På elektronika og akustisk musikk faller hodesettet noe. Årsaken er det samme som vi observerte for rock, diskanten har lett for å bli for dominerende, og i noen tilfeller føltes den skjærende skarp. Lydbildet blir på en måte for klinisk, selv for elektronika der lyden skal være svært tørr.

Det er altså på standard pop og rock dette hodesettet er best. Du må imidlertid være forberedt på å jobbe litt med gummipluggene som følger med, for å sikre at all lyd blir levert riktig i øret. Ellers kan bassen bli helt borte, og du sitter igjen med et strengt og skarpt lydbilde. Når den biten er sikret, så har du et hodesett som vil levere jevnt brukbart i alle musikksjangre.


Oppsummering:
Produkt: Koss KEB79
Beste pris: 578 kroner
Lydkvalitet: 4.7/10
Design: 4.2/10
Pris: 5.0/10

Data:
Vekt eks kabel: mindre enn 5 g
Oppgitt frekvensområde: 10 – 20 000 Hz
Oppgitt impedans: 16 Ohm

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen