Her kommer magien.

Test Lenovo Yoga Tablet 2 Pro

Her kommer magien. (Bilde: Anders Brattensborg Smedsrud, Tek.no)

Vi har testet nettbrettet med innebygget projektor

Lenovos siste innovasjon gir deg 60 tommer til film og underholdning, hvor enn du er.

Vi har lite å utsette på Lenovo Yoga Tablet 2 Pros ytelse i det daglige. Det er et relativt raskt nettbrett til tross for at de tekniske spesifikasjonene ikke er de absolutt kvasseste vi har sett. Men det virker ikke like raskt som for eksempel iPad Air 2. Det skal ikke kjøre så mange bakgrunnsapplikasjoner før det begynner å ruske litt i menyene – ikke nok til at det hakker – men nok til at vi merker panikken bre seg for prosessoren med vår sjette sans for slikt.

Grafikkytelse

Grafikkmessig tar evnene seg kraftig opp fra Lenovos tidligere nettbrett, Yoga Tab 10. Vårt nettbrett kjemper faktisk helt opp i teten, selv om det må se seg slått av blant annet Sony Xperia Z3 Tablet Compact. Yoga Tablet 2 Pro lusker seg inn rett foran Samsung Galaxy Tab S 10.5, som forøverig har samme høye skjermoppløsning – noe som påvirker resultatene ved at skjermbrikken får flere bildepunkter å skyve rundt på og dermed en tøffere oppgave. Sonys nettbrett har «kun» full-HD til sammenligning.

Prosessorytelse

I testen Geekbench ligger Yoga Tablet 2 Pro noen prosent under Galaxy Tab S 10.5 og Xperia Z3 Tablet Compact. Forskjellen er ikke nok til at du skulle merke den til vanlig, men i de aller tyngste spillene kan det gi utslag. Den foreløpige kongen av Geekbench er med klar margin iPad Air 2 med 4502 poeng.

AnTuTu bekrefter at Galaxy Tab S 10.5, med 34790 poeng, og Yoga Tablet 2 Pro, med 33258 poeng, er svært likt utstyrt. Igjen viser imidlertid iPad Air 2 sin suverenitet med hele 62942 poeng – altså nesten det dobbelte.

Gå til side

Lenovo Yoga Tablet 2 Pro

Lenovo Yoga Tablet 2 Pro 4G

Lenovo Yoga Tablet 2 Pro

Lenovo Yoga Tablet 2 Pro 4G

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen