Den peneste delen av P10 Lite? Baksiden.

Test Huawei P10 Lite

Den peneste delen av P10 Lite? Baksiden. (Bilde: Torstein Norum Bugge, Tek.no)

50 prosent av prisen, 110 prosent av designet

Huawei P10 Lite er den lekreste i P10-familien.

Huawei var lenge et litt obskurt navn i de tusen hjem, men etter flere år på det norske markedet har kineserne nå en ganske veletablert posisjon. Modellene deres har også løftet seg betraktelig de par siste årene, med anbefalte modeller som perler på en snor.

I dag skal det handle om selveste P10-serien, endog om den billigste i trioen: hils på Huawei P10 Lite. 

Huawei P10 Lite

Størrelse: 14,65 x 7,2 x 0,72 cm
Vekt: 146 gram
Skjerm: 5,2 tommer, 1 920 x 1 080 piksler, 424 ppi, LTPS IPS LCD, herdet glass
Maskinvare: HiSilicon Kirin 658, 4 x Cortex-A53 @ 2,36 GHz + 4 x Cortex-A53 @ 1,7 GHz, Mali-T830 GPU, 3 GB RAM
Lagringsplass: 32 GB + minnekortplass
Operativsystem: Android 7.0 Nougat + EMUI 5.1
Teknologi: 4G/LTE, fingeravtrykksleser, hurtiglading
Kamera: 12 megapiksler, f/2.2, fasedeteksjon, HDR + 8 megapiksler, f/2.0
Batteri: 3 000 mAh, Qualcomm QuickCharge 2.0
Pris: Fra 2 490 kroner Finn den beste prisen på Prisjakt.no (Annonselenke)

Fra før av har vi testet storebrødrene Huawei P10 og P10 Plus, som er toppspesifiserte og konkurrerer med både iPhone 7Galaxy S8, Xperia XZs, HTC U11 og en bråte andre kraftkjemper. P10 Lite befinner seg i mye mer prisgunstig selskap, men det betyr ikke at du trenger å gi avkall på så mye.

Penere design enn toppmodellene

Spesielt designmessig skorter det ikke på noe her – her vil undertegnede faktisk mene at Huawei har gjort P10 Lite penere enn begge to søstermodellene. Designet er rett og slett griselekkert, med avrundet 2,5D-glass både foran og bak og en blankfrest metallramme rundt. 

Glasset bak har dessuten fått en usedvanlig lekker perlemorutførelse på undersiden, som tar seg spesielt godt ut i den hvite testmodellen. 

Byggekvaliteten og kvalitetsfølelsen har generelt løftet seg stort fra tidligere år, der både P9 Lite og spesielt P8 Lite føltes litt billige. Førstnevnte deler nesten hele designet med P10 Lite, så her har man rett og slett foretatt et (ganske solid) ansiktsløft.

Skjermen og designet på P10 Lite er betydelig bedre enn i de to forgjengerne. Foto: Torstein Norum Bugge, Tek.no/montasje

Eksempelvis er fingeravtrykksleseren bak nå pyntet med en metallring, og omkranset av glass – som nå også heldigvis dekker kameralinsen. Plastfeltet på kamera-delen bak på P9 Lite hadde nemlig en særegen evne til å bli ripete nesten bare du så på det. Takk, Huawei!

Et skikkelig kameraløft sett opp mot fjoråret

Som nevnt er dette en billigere modell enn de heftigere storebrødrene, og det betyr at man har kuttet ned her og der. Ett slikt sted er i hovedkameraet, som knipser bilder på 12 megapiksler med en blenderåpning på f/2.2. Storebrødrene har i tillegg et ekstra 20 megapikslers svart/hvitt-kamera, optisk stabilisering og laserfokus, samt Leica-stempel på optikken. Alt dette må P10 Lite se seg snytt for – men til tross for dette er ikke kameraet dårlig. 

Kameraet i P10 Lite er jevnt over svært godt. Foto: Torstein Norum Bugge, Tek.no/montasje

Tvert i mot fanger det relativt ålreite bilder i de fleste situasjoner, foruten de gangene det blir veldig lyst eller veldig mørkt. Ellers blir bildene både skarpe og med godt dynamisk omfang, uten at det ser overdrevent ut. Kameraet er et kraftig løft fra forgjengeren P9 Lite, og de to viktigste, nye elementene er større bildesensor og fasedetekterende autofokus.

Dette bøter på P9 Lites to største problemer: innendørsbilder og dårlig belysning. Her er P10 Lite rett og slett langt bedre – og markerer seg som en ganske kapabel kameratelefon. Frontkameraet er også ålreit, og langt bedre enn det som tidligere var vanlig selv i toppmodeller.

50 prosent av ytelsen til P10

Ytelsen er naturlig nok heller ikke like heftig som i toppmodellene, men her har Huawei gjort det ganske enkelt for oss. Ytelsesgrafene våre (som du kan se på side to) forteller oss at P10 Lite yter omtrent halvparten av P10 og P10 Plus i alle foruten én test (AnTuTu).

Dette er snakk om syntetisk ytelse, og i denne prisklassen er det slett ikke ille. Den opplevde ytelsen er også god, om enn ikke like god som i modeller med renere Android (jepp, vi tenker på Moto G5 Plus).

Huawei har ett av de tyngst modifiserte operativsystemene i Android-markedet, og det merkes i enkelte animasjoner og kommandoer. Eksempelvis kan det innimellom ta et sekund ekstra å fyre i gang kameraet eller returnere fra en app.

Hyppigheten er imidlertid lav nok til at man lett tilgir telefonen slike små nykker, all den tid den ellers er kvikk i svingene. Med 3 GB minne (RAM) kan du også ha relativt mange apper i sving parallelt uten å frykte for telefonens oppførsel.

Konklusjon – Huawei har fått sving på billigmodellen sin

Lekrere blir det ikke i denne prisklassen. . Foto: Torstein Norum Bugge, Tek.no

Det er som du sikkert har skjønt ikke mye å pirke på i P10 Lite – men skal du ha et skikkelig inntrykk burde du lese selve testen på neste side. Da vil du stifte bekjentskap med det som ser ut til å bli en av de klart beste billigmobilene i 2017, spesielt prislappen tatt i betraktning.

P10 Lite kostet kanskje 3 000 kroner ved lansering, men har nå rukket å falle til under 2 500 i billigste butikk. Dette er et par hundrelapper under klassens ledestjerne, Motorola Moto G5 Plus, og gir P10 Lite et naturlig utgangspunkt for konkurranse.

Foto: Torstein Norum Bugge, Tek.no

G5 Plus har kanskje det beste kameraet i klassen, men mange vil kanskje rynke på nesen av det noe tvilsomme designet og den litt kraftige kroppen.

Designmessig er P10 Lite rett og slett den nye kongen blant billige mobiler, med et utseende man for inntil kort tid siden måtte både to og tre tusenlapper opp i pris for å få tak i. Det ligner egentlig ganske mye på en annen Huawei-modell, den smekre Honor 8.

Heller ikke batteritiden er lenger et problem, og nytt av i år er dessuten hurtiglading. Kombinert med ny programvare, (stort sett) svært god opplevd ytelse og et kamera som er solid oppgradert fra fjoråret er det rett og slett ikke mye å plukke på – kanskje foruten at glasset bak gjør telefonen mer knusbar enn både en del konkurrenter og forgjengeren.

Legg imidlertid merke til at Huawei tilpasser Android ganske tungt med sitt EMUI, og har en innstillingsmeny som for de uinvidde kan virke litt overveldende i starten. Det er ikke noe stort problem, men om du vil ha det så rent og minimalistisk som mulig er det noe å ta med i beregningen. Huawei skal også ha kudos for at de gir enormt med muligheter for egentilpasning gjennom nevnte menyer – så det er både opp- og nedsider med valget.

Uansett: vi anbefaler P10 Lite på det varmeste, spesielt om du vil ha en lekker og velbygd telefon for under 2 500 kroner. Men titt også gjerne på disse før du bestemmer deg:

Anbefalte alternativer:

 

Motorola Moto G4 Plus

Hvis ytelse per krone teller

Motorola Moto G4 Plus

Moto G4 Plus er det opplagte valget om du ikke bryr deg om design, men kun vil ha godt kamera, god ytelse og stor skjerm. Plastdesignet er nok til skremme estetikere til skogs, men for alle andre finnes det knapt mer telefon for pengene.

Motorola Moto G5 Plus 32GB

Klassens beste kamera

Motorola Moto G5 Plus 32GB

Motorola kan dette med billige og gode telefoner. G5 Plus tar over der forgjengeren slapp, men har enda bedre kamera, litt bedre design og en litt mer kompakt kropp. Den opplevde ytelsen er også uslåelig i denne prisklassen – men prisen er noe stivere enn P10 Lite. Og designet ikke i nærheten.

Huawei Honor 8 32GB

P10 Lite, bare bedre

Huawei Honor 8 32GB

P10 Lite ligner ekstremt på Huawei-modellen Honor 8, som den låner designet sitt fra. Honor 8 ligger omtrent en tusenlapp over, men gir deg vaskekte toppmodellytelse og bedre (dobbelt) kamera med laser/fasedeteksjon som fokusløsning. Full pakke, rett og slett!

Prisjakt.no er en kommersiell partner av Tek.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon.

Mange mobilprodusenter har én eller to toppmodeller i en separat serie, og så lanseres det billigmodeller med andre navn og i andre serier i tillegg. Slik gjør Huawei det også, men siden 2015 har de i tillegg hatt en Lite-versjon av toppmodellene sine i omløp.

Nå har vi kommet til tredjemann i serien, i form av Huawei P10 Lite. Her har man altså satt seg fóre å ta med seg noen av egenskapene som gjør toppmodellene attraktive, men kutte prisen drastisk ved å lempe på spesifikasjonene her og der.

Så også for P10 Lite, som ikke arver hverken prosessor, kamera, minnemengde eller andre fancy ting. Vanligvis lempes det også på byggematerialer og design – men ikke her. Design er selvsagt subjektivt, men undertegnede – og andre telefonen har blitt beskuet av – lar seg imponere av hvor godt denne lille rakkeren tar seg ut.

Design – Look at that glass!

Foto: Torstein Norum Bugge, Tek.no

P10 Lite er nemlig rett og slett griselekker. Glass og metall rund baut er selvsagt sterkt medvirkende til dette inntrykket, men byggematerialer i seg selv er ikke alltid nok til å imponere. Huawei virker imidlertid å ha sett til en annen modell i sortimentet da de designet denne, nemlig den lekre Honor 8. To stikkord: metallramme og 2,5D-glass bak.

P10 Lite er altså en avrundet glasspannekake med metall i mellom, og det hele tar seg fryktelig flott ut. Baksiden er den desidert peneste delen, og takket være en subtil perlemoreffekt bak glasset får P10 Lite en ekstra piff som løfter helheten enda et hakk. 

Lekrere for hver generasjon: P8 Lite, P9 Lite og P10 Lite. Foto: Torstein Norum Bugge, Tek.no/montasje

Perlemoreffekten brytes kun av et matt, hvitt felt øverst som huser kameraet og blitsen, men glasset brytes kun av hullet til sistnevnte. Dermed er kameraet beskyttet av ripebestandig glass, hvilket alltid er en god ting.

Lekrest i P10-familien

Den matte utførelsen matcher overflaten på fingeravtrykksleseren, som også har sitt hjem på baksiden. Rundt leseren løper det blankfrest metall, som i likhet med rammen er i en gullfinish. 

Foto: Torstein Norum Bugge, Tek.no/montasje

Rammen er også blankfrest inntil glasset foran og bak, og huser strøm- og volumknapper på høyre side. Førstnevnte har en fin teksturering som gjør den lett å finne, og alle er gode i bruk. På venstresiden finner vi en kombinert minne- SIM-kortluke. Her kan du altså ofre minnekortplassen for å kjøre to SIM-kort parallelt, om det skulle være ønskelig.

Toppen huser hodetelefoninngangen med en plastutførelse rundt, mens bunnen har Micro-USB-pluggen og en enkel bunnhøyttaler.

Fremsiden er naturligvis også av glass, også her med avrundede 2,5D-kanter. Dette blir mer og mer gjengs, ganske sikkert fordi det oser premiumutførelse. Spesielt når det benytte både foran og bak.

Huawei har imidlertid ikke hatt fokus på å kutte i rammene rundt telefonene sine, og så langt har samtlige modeller derfra nokså tradisjonell utforming i front. Sett opp eksempelvis mot Galaxy S8 ser det litt... umoderne ut. Dette er det heldigvis bare de dyrere P10-modellene som får kjenne på; P10 Lite er allerede priset så lavt at den uansett ikke konkurrerer med noe som kan imponere på denne fronten.

Glassbaksiden gjør at vi faktisk synes P10 Lite har et hakket raffere design enn storebrødrene, som her har metall. Det er godt gjort, når telefonen koster knappe 2500 kroner!

Ytelse og programvare – Splitter nytt Kirin 658-brikkesett

En såpass billig mobil kan da umulig yte godt på papiret, tenker du kanskje. Vel, det er en sannhet med modifikasjoner. Syntetiske tall er som kjent ikke alt, og vi har tidligere opplevd ulovlig god ytelse fra regelrette strikkmotorer – ta for eksempel Ulefone Power 2 eller Motorola Moto G5.

Huawei har utstyrt P10 Lite med en egenutviklet Kirin 658-brikke, koblet med 3 GB minne. Prosessoren har åtte kjerner av den strømgjerrige Cortex-A53-varianten, hvorav fire er skremt opp i 2,36 GHz.

Dette gir oss følgende syntetiske tall:

Tallene viser oss et resultat som matcher en del brikkesett fra Snapdragon 600-serien, som vi finner varianter av i for eksempel Moto G5 Plus, Asus Zenfone Zoom S og Xperia X Compact.

Foruten AnTuTu-tallene ser vi også at P10 Lite legger seg omtrent på halvparten av det P10 klarer, men det er slett ingen garanti for at forskjellen i ytelse er like stor i praksis. Eller?

Stort sett plettfri opplevd ytelse

Ytelsen har fått et løft fra P8 Lite og P9 Lite (under). Foto: Torstein Norum Bugge, Tek.no

Neida. P10 Lite er i det store og det hele kvikk også i praktisk bruk – kvikkere enn prosessoren skulle tilsi, egentlig. Her går det meste på skinner, og i vanlig menynavigering og appveksling er det lite å utsette på telefonens oppførsel. 

Sånn stort sett, altså. For enkelte ganger kan det hende du må vente ett eller to sekunder ekstra før kameraet fyres opp, eller før en app faktisk lukker seg når du trykker på hjemknappen.

Også den automatiske skjermrotasjonen kan noen ganger finne på å henge litt, før den plutselig finner det for godt å gi deg landskapsmodus. 

Dette er imidlertid ikke store problemer, all den tid det ikke skjer ofte nok til at man lar seg irritere over det. Det er enkelt å greit noe man må leve med når man har en ganske tungt tilpasset Android-telefon til under 5 000 kroner i lanseringspris.

EMUI 5.1 med et litt gammeldags ikontema

For at Huawei er glade i å tilpasse menyene sine, dét er det ingen tvil om. Kinesiske selskaper er til dels beryktede for nettopp dette, og P10 Lite er intet unntak. I utgangspunktet får du for eksempel ingen appskuff, men til forskjell fra før lar Huawei deg nå aktivere dette i innstillingene. Gjør du ikke dette, vil alle appene ligge spredt over hjemskjermene, og det fordrer litt ryddesans. Er du vant til iPhone, så vet du hva vi mener.

Du kan velge mellom appskuff eller alt på hjemskjermene. Foto: Torstein Norum Bugge, Tek.no/Skjermdump/montasje

Huawei har også gått for et, eh, litt mindre pent ikontema som standardløsning på P10 Lite. Ikke får du bytte til noe penere heller, med mindre du laster det ned herfra via PC-en og sender det til mobilen. Du kan riktig nok bytte til to andre, regelrett stygge, ikonpakker som er innebygde, men da slipper du neppe inn på Westerdals så lenge de er aktive.

Ok, vi overdriver litt: standardikonene er ikke  ille, men i en tid der alt er flatt og minimalistisk er de bittelitt umoderne. Det er også litt merkelig at man ikke får nettopp et flatt valg, all den tid både P10 og P10 Plus har nettopp dette – og resten av menysystemet dessuten er flatere enn et kommunistisk skattesystem.

P10kollasj5. Foto: Torstein Norum Bugge, Tek.no/Skjermdump/montasje

Nuvel. I bunn er det uansett Android 7.0 som kjører, men Huawei har tilpasset nær sagt alt som er å tilpasse. Resultatet er noe som ligner på en hybrid mellom iOS og Android, og som altså både har sterke, harde fargeflater og halvgjennomsiktige flater med tynne linjer og ikoner rundt om. 

Om man liker det eller ikke er en smakssak, men det ser gjennomført og stilig ut. Huawei er også flinke på å la oss tilpasse brukeropplevelsen, og allerede startskjermen og nedtrekksmenyen kan man tilpasse stort etter eget ønske. Sistnevnte er spesielt nyttig, fordi man får så mange ikoner å flikke på – og den er dessuten mer kompakt enn i standard Android. 

Et lite hav av muligheter i innstillingene

Startskjermen kan tilpasses stort. Venstre: alternativ, simpel meny. Foto: Torstein Norum Bugge, Tek.no/Skjermdump/montasje

I innstillingsmenyen åpenbarer det seg enda flere muligheter. Listen er stadig lengre enn i standard Android, og nesten uansett hva du klikker på kan du banne på at det eksisterer en undermeny eller to under.

Slikt er fint om du har tid og krefter til å sette deg inn i det, men for alle andre kan det bli litt overveldende. Det er for eksempel ikke innlysende at språk ligger under «Avanserte valg», og det tok litt tid for undertegnede å få både engelsk og norsk i tastaturet.

Innstillingene har en del muligheter. Foto: Torstein Norum Bugge, Tek.no/Skjermdump/montasje

På den annen side er det fryktelig mange tilpasningsmuligheter her. Vil du bruke fingeravtrykksleseren til å ta bilder med? Jepp, det finnes det et valg for. Snu om på tilbake- og app-tasten? Null problem! Og så videre...

Batterisparing er det også mange muligheter for, men selv med den enkleste innstillingen varer P10 Lite glatt en dag uten større bekymringer. Vil du optimalisere enda mer, kan du gjøre dette kjapt via egne verktøy. Hurtiglading er det også kommet på plass, og kompatibel lader medfølger i esken.

Totalt sett liker vi tilpasningene – men at det er lettere å gå seg bort her enn i standard Android hersker det liten tvil om.

Underholdning – Den beste skjermen i sin prisklasse?

Foto: Torstein Norum Bugge, Tek.no

Skjermen er naturligvis en viktig del av en hvilken som helst telefon, og P10 Lite har en ganske standard oppskrift: 5,2 tommer, IPS LCD og 1 920 x 1 080 piksler. Dette gir en skarp og fin skjerm, et godt stykke over det Apple har definert som «Retina». Innsynsvinkelen er også upåklagelig, selv fra skarpe vinkler.

Skjermen er knallgod. Foto: Torstein Norum Bugge, Tek.no

Det som ikke er så vanlig, er lysstyrken og kontrastforholdet. Dette er kort og godt en av de beste skjermene til udner 3 000 kroner vi har vært borti, og spesielt utendørs merkes det at den er et hakk over gjennomsnittet.

Ifølge det allvitende nettet ligger lysstyrken kun et par titalls poeng under 600 nits per tomme, og kontrasten på nærmere 1600:1. Dette er omtrent på høyde med selve P10, og også en rekke andre toppmodeller der ute.

Resultatet er uansett en skjerm som går utenpå det meste i prisklassen, spesielt kontrastmessig. Moto G5 Plus har til sammenligning omtrent lik lysstyrke, men lavere kontrastnivå på 1300:1.

Fargene er kanskje litt kalde, men ellers er det heller ingenting å utsette her. Til spill er dessuten brikkesettet på innsiden kraftig nok til å dra det meste rundt i akseptabelt format, så her får du en real underholdningsmaskin.

...og endelig en ålreit bunnhøyttaler

Proppene som følger med er ikke mye å skryte av. Hurtigladeren er fin, derimot. Foto: Torstein Norum Bugge, Tek.no

Underholdningen stanser ikke ved det visuelle; også på lydsiden har Huawei gjort noe riktig. Den enslige bunnhøyttaleren er riktignok ikke den beste på markedet, men sammenlignet med mye annet i klassen låten den i det minste ikke fælt.

Faktisk låter den ganske ålreit, og spiller både høyt og klart. Til spill eller serietitting er det stort sett helt kurant, men for musikk ønsker du naturligvis å plugge deg inn.

De medfølgende øreproppene er ingen höjdare, men til gjengjeld er volumet i hodetelefoninngangen (jepp, den har en sånn) til å leve med. 

Totalt sett har vi lite å utsette på P10 Lite som underholdningsmaskin – spesielt ikke skjermmessig.

Kamera – Fasedeteksjon og større bildebrikke

Kameraet i P10 Lite er på 12 megapiksler, fordelt utover en 1/2.8-tommers bildebrikke. Sensoren har altså økte i størrelse fra fjoråret, men foruten dette er det også fasedeteksjon på plass.

Dette fungerer lynraskt, men er til gjengjeld litt mer upresist enn tradisjonell kontrastbasert fokus. Kombinert oppnår man imidlertid en god balanse – bildene fokuseres både lynkjapt og presist. Laserfokus (som P10/P10 Plus har) er kanskje enda bedre, men også dyrere.

Vi synes Huawei har funnet en fin balanse. Bildene blir jevnt over både skarpere og mer detaljerte enn det P9 Lite leverte, og har dessuten kvittet seg med støyproblemet. Brusingen man tidligere gjerne forbant med billig Huawei er nå stort sett historie – spesielt i godt lys.

Kameraet gjør ofte korrekte valg på eksponering. Foto: Torstein Norum Bugge, Tek.no/montasje

I mørkere omgivelser må kameraet naturligvis gi litt tapt for fysikkens lover, all den tid optikken ikke har større blenderåpning enn f/2.2. Allikevel gjør appen et par kloke valg når det først røyner på: i stedet for å desperat fyre på med høy ISO og lang lukkertid, velger den å eksponere deler av bildet riktig og skarpt. Dermed kan du knipse fine bilder uten uskarphet selv på kvelden, selv om du også må velge litt mellom solnedgangen og detaljer i omgivelsene.

Uskarpheten man før plagdes med er borte i P10 Lite. Foto: Torstein Norum Bugge, Tek.no/montasje

Det skal imidlertid bli ganske mørkt før dette blir et stort problem. Stort sett blir bildene både skarpe, livlige og godt eksponerte – og lar deg ofte komme unna med litt digital zoom i etterkant. 

Frontkameraet er også bedre enn før, og spesielt eksponering er nå langt bedre håndtert. Takket være noe større blenderåpning tåler det dessuten mørkere omgivelser enn sin bakovervendte slektning – men den autoamtiske forskjønnelsen den prakker på oss kan vi styre oss for. Heldigvis lar det seg som det hør og bør deaktivere enkelt.

Frontkameraet legger på en effekt som standard. Til høyre et «vanlig» bilde. Foto: Torstein Norum Bugge, Tek.no/montasje

Ikke det beste kameragrensesnittet

Én høne er det imidlertid å plukke her: kameragrensesnittet. Huawei har gått for en menyløsning der man sveiper fra venstre for å få alle bildemodusene, og fra høyre for å få innstillingene. Greit nok – men det er slettes ikke alltid disse dukker opp når du vil ha dem. 

Er du uheldig kommer de også sveipende når du ikke vil ha dem. Kort sagt, så blir vi ikke helt kloke på dette. HDR er for eksempel en egen modus, hvilket er helt unødvendig. Aller helst burde dette aktiveres automatisk – og som et minstekrav burde det være en hurtigknapp integrert i grensesnittet. 

Også video er en egen modus, samt en bråte andre mer eller mindre nyttige funksjoner. Vi savner imidlertid nattmodusen vi er vante med fra Huawei, som ved hjelp av det vi antar er sort magi kan gi oss brukbare nattbilder av det som ellers ville vært håpløse motiver. 

Kort oppsummert er imidlertid begge kameraene svært gode til prisen, og vil du se flere bilder er det bare å titte på karusellen helt nederst.

Gå til side

8.5/10
Meget bra

Huawei P10 Lite

"Nesten feilfri i sin prisklasse – og et skikkelig løft fra i fjor."

Fordeler

 • Lys- og kontraststerk skjerm
 • Gode kameraer både foran og bak
 • God opplevd ytelse
 • Hurtiglading
 • Griselekkert design, utelukkende glass og metall
 • Mange valgmuligheter i innstillingene
 • Hybrid-SIM/minnekort

Ting å tenke på

 • Ikke USB Type-C
 • «Bare» QuickCharge 2.0
 • Ikke det beste kameragrensesnittet
 • Ikke vannbeskyttet

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen