TEST: Huawei Honor 7

Test Huawei Honor 7

(Bilde: Espen Irwing Swang, Tek.no)

Her får du ekstremt mye for pengene

Honor 7 koster omtrent halvparten av konkurrentenes toppmodeller.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Huawei Honor 7 er en luksuriøs og godt spesifisert mobiltelefon med kraftig maskinvare, meget bra kamera og en stor og god skjerm. I tillegg har sensoren som leser fingeravtrykk en egenskap ingen andre mobiler har, noe vi skal komme tilbake til på de neste sidene.

Det er fint lite som skiller Honor 7 fra telefoner som koster det dobbelte. Den har for eksempel ikke NFC, og kan følgelig ikke brukes som mobil lommebok. Det er neppe noe stort savn i dag, men kan selvfølgelig bli det om du gjerne vil være blant de første som tar slike tjenester i bruk.  

farger.
Skjermen er skarp og god. Foto: Espen Irwing Swang, Tek.no

God skjerm

Skjermoppløsningen er Full HD (1080 x 1920), og kvaliteten på skjermen er god. Flere nye toppmobiler har større pikseltetthet, men den praktiske nytten er diskutabel, i alle fall så lenge du ikke skal bruke mobilen i en VR-brille. Honor 7 har nemlig høyere skjermoppløsning enn grensen for når det er mulig å se enkeltpiksler uten hjelpemidler. 

Versjonen vi har fått til test har 16 GB minne. Det finnes en versjon med 64 GB minne også, men denne selges ikke her. Til gjengjeld har telefonen støtte for minnekort. Minnekortet kan for øvrig erstattes av et ekstra sim-kort, slik at telefonen din i realiteten er to telefoner som kan brukes samtidig i ulike nett.

Mye for pengene

Honor 7 har kraftig innmat, stor og fin skjerm, meget bra kamera og en byggekvalitet som ikke ligger noe tilbake for de aller dyreste mobilene på markedet. På de neste sidene forklarer vi hvorfor vi mener Honor 7 er det beste mobilkjøpet du kan gjøre i dag >>

Les om hvordan telefonen er i bruk på neste side »

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen