TEST: Her er ukens anbefalte apper
Test

Her er ukens anbefalte apper

Tidsklemmehjelp

Sitter du hardt i tidsklemma med null oversikt over egne og barnas aktiviteter? Synd!

Mange, og spesielt småbarnsforeldre, har mange timeplaner å holde styr på. Familien er gjerne engasjert i aktiviteter utenom skole og jobb, ikke bare et par ganger i uka, men flere ganger om dagen. Det krever litt å holde styr på alle tidspunkter, invitasjoner og tidssmutthull der det er mulig å presse inn et møte eller en bursdag til.

Norskutviklede Spond er en app som har tatt mål av seg til å ordne opp i kaoset ved hjelp av oppretting av grupper med meldinger og avstemninger. I skrivende stund har de nådd rundt 40 000 brukere. Dette skrev vi da vi omtalte avstemningsmulighetene i appen for et drøyt år siden:

«Når medlemmene i gruppen har mottatt meldingen, klikker de på «Stem her», og kan velge alternativet de foretrekker, og eventuelt legge igjen en kommentar. Medlemmene i hver gruppe kan se hva andre i samme gruppe har svart, og de slipper å lese i endeløse, rotete e-posttråder eller prøve å tolke manglende svar og «kanskje»-svar på Facebook.»

Når du starter appen, kan du raskt sette i gang med å opprette grupper og legge til medlemmer. Medlemmer kan legges til en etter en, eller via regneark. Når du skal importere regneark med medlemmer eller deltakere, får du tilsendt en lenke fra Spond, der du kan importere og redigere regnearkene enkelt. Du kan klippe og lime fra Excel eller Google Docs. Du kan også enkelt invitere til arrangementer. Det beste med Spond er at medlemmene i gruppen ikke å trenger å installere appen for å svare på henvendelser, kun hvis de vil starte egne Spond-grupper. Meldinger går ut via app, SMS eller e-post. Dessuten kan gruppene også nås på spond.com.

Spond

Format: Android og iOS
Pris: Gratis, kjøp i app 

Last ned til Android »  

Last ned til iPhone »

Den neste appen er en lommeradio!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen