TEST: Her er ukens anbefalte apper
Test
(Bilde: Shutterstock)

Her er ukens anbefalte apper

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Drama med Videorama

Er du lei av at videoopptakene dine ser ut som de hjemmevideoene de er? Sprit dem opp med eksplosjoner! 

Alle har et videokamera liggende et eller annet sted. Stadig oftere er det stedet kjelleren, loftet, garasjen eller finn.no, der ingen vil kjøpe det. Grunnen til denne utviklingen er enkel: Du har et videokamera i lomma, og det er trolig mye bedre enn den svære dingsen du prøver å bli kvitt. Selv har jeg gitt opp, og planlegger å starte et teknisk museum i garasjen. Men meg om det! Uansett trenger du en app til å sy sammen videosnuttene, og helst en som revitaliserer opptakene dine, for er du som meg, blir det fint lite ekstremsport og dykking blant hai og klovnefisk i hverdagen. Vil du ha mer Hollywood-drama?

Når du starter appen Videorama, spør den om du foretrekker landskapsformat, kvadratisk eller stående format. Det siste er mest utbredt blant de yngste og de eldste, mens vettuge folk velger 16:9. Så ber appen om tilgang til bilder og video, og du kan begynne å velge videosnutter og bilder. Hvor som helst i videoen kan du benytte deg av menyraden nederst i bildet og dytte inn effekter som konfetti, bensineksplosjoner, plasmabomber og ulike tryllestav-lyn, i tillegg til musikklydspor og lydeffekter som «episk åpning», «publikum», «fis», «sinnssyk latter» og «minion yahoo». Aldri har det vært så gøy å redigere før! Det krever dog at du er ung til sinns.

Du kan eksportere til full HD gratis, men trenger du ekstra spektakulære effekter, må de kjøpes i appen.

Tips: Rediger bort det meste av opptakene dine. Kill your darlings. Det siste betyr ikke at du skal drepe dem som tvinger deg til å se timelange ferievideoer. Selv om du kan få lyst. 

Videorama

Format: iPhone
Pris: Gratis, kjøp i app

Last ned til iPhone »

Den neste appen tvinger deg opp!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen