TEST: Her er ukens anbefalte apper
Test

Her er ukens anbefalte apper

Feit Reddit-klient

Mange elsker bacon. Ikke rart man vil stappe det inn i apper uten andre logiske grunner enn akkurat det.

Bacon er løsningen på - og årsaken til - alle verdens problemer. Nå tenker jeg på svinekjøttet, ikke dikteren sir Francis Bacon. Eller skuespilleren Kevin Bacon. Iallfall er bacon populært, og også en del av navnet til Windows Phone-appen Baconit, en klient-app for et svært lpopulært nettsted, Reddit.com. Hvorfor var over en halv milliard mennesker innom Reddit hver måned i fjor? Kanskje fordi Reddit avspeiler mye av det som skjer i verden og ellers på nettet; nyheter, sport, humor, diskusjoner osv. Du må ha en Reddit-konto for å bidra der, men mange er innom kun for å lese.

Når du starter Baconit-appen, kan du velge om den skal oppdatere liveflisene og låseskjermen når appen ikke er åpen. I tillegg kan du velge om den skal filtrere bannskap og skjule «voksent» innhold. Litt som da Cappelen-Damm ville sensurere Henrik Langeland. Deretter oppfordres du til å opprette en konto, slik at du kan bidra i nettsamfunnet. Du får også mulighet til å teste Baconsync, en tjeneste som sørger for at linkene du har besøkt på Reddit, synkes mellom alle enhetene dine.

Deretter kan du dykke ned i yndlingstemaene dine, om det skulle være internasjonale nyheter, bøker, fotball, frisbee, skumle ting, humor, dokumentarer, gadgets, vitser, Norge, «oldschoolcool» eller inspirasjon for forfatterspirer. Det er bare å søke på en eller annen interesse, og en bot ved navn Snoo leter etter et undersamfunn i Reddit, en subreddit, du kan følge. Der kan du poste innlegg, lese innlegg og stemme på dem. Populære poster blir dermed ekstra synlige.

Det er forøvrig verdt å nevne at Baconit ikke er en variant av Reddit-appen Baconreader, selv om navnene er veldig like.

Baconit

Format: Windows Phone
Pris: Gratis 

Last ned til Windows Phone »

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen