TEST: Her er ukens anbefalte apper
Test

Her er ukens anbefalte apper

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Positivitetsapp

 

 

Det er fint å slappe av, men mai kan bli litt vel sjenerøs med fridagene. Fyll dem med noe positivt.

 

Ikke før er påska over, så blir det pinse og fridager i fleng. Iallfall for noen. Og med fridager kommer rastløshet og kjefting på intetanende familiemedlemmer og, i verste fall, tilfeldige folk på nettet. Da er det på tide å komme seg ut av huset. Eventuelt kan du ta et stille oppgjør med deg selv. En hard reset, som det heter på dataspråket. Alternativt kan du begynne litt forsiktig, slik utviklerne bak You-appen legger opp til.

Når du starter You-App, er budskapet: «Bli med i verdens mest positive fellesskap», «små skritt for å bli gladere og sunnere» og «Inspirasjon til å spise, bevege deg og elske mennesker bedre». Så lager du deg en konto og et profilnavn, og du er i gang. Først blir du presentert for «Starting Actions», der du presenteres for filosofien bak You-appen; at bittesmå handlinger over tid gir betydelige resultater. Første oppgave er å ta deg et øyeblikk der du stopper opp litt, puster og ser rundt deg. Så skal du fange øyeblikket i et bilde, og appen ber om tilgang til kameraet. Bildet du tar, kan du velge å poste til You-samfunnet (eventuelt også til Twitter og Facebook) sammen med en kommentar, eller la innlegget kun være synlig for deg selv. Denne prosessen kalles «mikrohandlinger». Appen skal altså inspirere deg til å gjøre daglige, ørsmå handlinger som på sikt resulterer i varig livsendring. 

Jamie Oliver er en av You-ekspertene som skal gi deg inspirasjon, enten til å spise bedre, gå deg en tur eller trene litt der du er. Under HEY-menyen får du liker-meldinger og kommentarer fra You-teamet og You-samfunnet. Under WE kan du inspireres og inspirere andre, mens DO gir deg stadig påfyll av mikrohandlinger.

Appen er en slags mindfulness-influert positivitets-Instagram der du styrer det meste selv. Anbefales.

YOU-app

Format: Android og iPhone
Pris: Gratis, kjøp i app

Last ned til Android »   Last ned til iPhone »

Den neste appen har nettfokus!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen