TEST: Her er ukens anbefalte apper
Test
(Bilde: Montasje: Shutterstock/Tek.no)

Her er ukens anbefalte apper

I ukens apper kan du skaffe en reisekompis, investere på Kickstarter eller få vann i munnen!

Reisekamerat

Hender det at du får lyst til å surfe på nettet mens du sitter på bussen, men uten å bruke dyrebar data?

Det kan være du har brukt opp datakvoten, at det er dårlig datadekning på buss eller tog, eller at du syns det er unødvendig å bruke dyr data du kunne ha lastet ned gratis før du dro hjemmefra. Kommute er en app som lar deg lagre nettsider på forhånd, slik at du kan lese dem på bussen uten å bruke data, og uten at du trenger å gjøre så mye for å få det til før du drar hjemmefra eller fra jobben.

Når du starter appen, kan du logge deg inn via Facebook, Twitter eller e-post. Deretter gir du appen lov til å sende deg varslinger, før du forteller dem hvilket tidspunkt du vil at den skal laste ned morgen- og ettermiddagsutgaven. Deretter kan du velge første nettsted blant mange utvalgte, eller prøv å legge til et selv. Jeg valgte VG, og det tok et kvarter å laste det ned, men poenget er at det skal lastes ned i bakgrunnen mens du gjør andre ting. Trenger du ikke bilder, kan du laste ned innholdet raskere. Uansett går alt litt kjappere med de ferdig tilpassede nettstedene, som The Guardian, Time, USA Today, Gizmodo, Reddit, Gawker, FHM, Rolling Stone og mange andre.

De fleste hovedsakene har linker som fungerer offline, slik at man kan lese artiklene det henvises til på forsiden. Også en god del linker som dukker opp i artiklene, fungerer offline. Velger du ett av de utvalgte nettstedene, er de spesialtilpasset appen og fungerer enda bedre. Betaler du 29 kroner, kan du legge til et ubegrenset antall nettsteder.

Kommute

Format: iPhone
Pris: Gratis, kjøp i app

Last ned til iPhone »

Neste app gir deg vann i munnen!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen