TEST: Her er ukens anbefalte apper!
Test

Her er ukens anbefalte apper!

Sikt og gå

Siden du først går med smarttelefonen konstant i hånda mens du er på ferie, kan du like godt gjøre noe nyttig med den.

AG-appen iSikte kan vise deg hva fjell, innsjøer, bygninger og mye annet rundt deg heter, helt uten Internett eller dekning. Tidligere fantes den for Norge og en del andre land, nå sikter den mot verdensherredømme med tittelen iSikte Verden.

Dette skrev vi om iSikte Norge:

iSikte Norge er en såkalt augmented reality-app («forsterket virkelighet») der du retter mobilens kamera mot fjell og steder i nærheten, og så dukker det opp navn på skjermen, «svevende» over de utvalgte destinasjonene. Dermed vet man nøyaktig hvor langt de ligger unna, og hvor mye man sparer seg for ved ikke å gå dit. Appen har høydemåler, avstandsmåler og speedometer. iSikte Norge har lenge vært tilgjengelig på iPhone, nå fins det endelig en Android-versjon.

Den viktigste funksjonen er selvsagt at man kan sende med et bilde av toppene i nærheten for å skryte av hvor du har vært. Ypperlig for å irritere late selfies-på-stranda-knipsere på Facebook. Du kan legge til egne steder publisere bildet til Facebook rett fra appen. Appen virker overalt – selv uten dekning. Alle data er innebygd i appen, så du trenger ikke internett-tilgang, men smarttelefonen må ha innebygd kompass for at du skal kunne se stedene gjennom kameraet.

iSikte Verden

Format: Android og iPhone
Pris: 95 kr

Last ned til Android »   Last ned til iPhone »

Neste app spanderer mat!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen