TEST: Her er ukens anbefalte apper!
Test
(Bilde: Shutterstock / montasje)

Her er ukens anbefalte apper!

Lommetreningsstudio

Rekker du ikke treningsstudioet fordi bilen er på verksted, og det tar over fem minutter å gå dit, er gode råd dyre. Nei da, ikke så veldig.

Appen Sworkit er et litt sammenrasket navn, satt sammen av ordene «simply work it». Men det apputviklerne sparte på å gjøre unna navnevalget på to minutter, tok de igjen med å lage en svært god app med mange muligheter for å gjøre unna treningen der du er.

Når du starter appen, kan du velge om du vil lage en egen konto, eller logge deg inn via Facebook eller Google+. Deretter legger du inn alder, kjønn og vekt, og du er i gang. Først velger du en treningskategori, altså hvilken del av kroppen du vil trene.

Øvelsene du tilbys, kan gjøres overalt der du har litt gulvplass, og hvis du misliker å bli beglodd mens du trener, et sted med litt muligheter for privatliv. Alle de godt over 100 øvelsene kan gjøres på gulvet uten utstyr, men gjerne med vanlige, lette treningsklær, og omfatter alt fra push-up til knebøy, hoppeøvelser og magetrening. Det fins i tillegg mange andre Sworkit-apper som spesialiserer seg på trening av blant annet magemuskler og overkropp, og spesialtrening for å forbedre fleksibilitet. I iOS fungerer appen også på Apple Watch, og kan tilkobles MyFitnessPal og Helse-appen.

Sworkit Lite

Format: Android og iPhone
Pris: Gratis, kjøp i app

Last ned til Android » Last ned til iPhone »

Den neste appen er alpin!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen