Her er ukens anbefalte apper!

Fontsnadder

Underholdning ligger i presentasjonen, sa «Die Hard»-regissøren John McTiernan. Lett for han å si, med det budsjettet! Nå er heldigvis Font Candy billig, da.

Før i tida var vi heldige om det var flere enn to gode bilder blant de 36 papirbildene vi betalte for hos 1-timesfotosjappene som forsvant raskere enn da de dukket opp på 80-tallet. Men vi betalte jo likevel gladelig over hundre kroner bunka, fordi det var så spennende å se hvor mange bilder vi måtte hive i søppelkassen ved døra i fotobutikken på vei ut for knipse mer.

Når du åpner appen Font Candy, møtes du med sitatet: «We make our own luck in this world», som Bea Miller sang. Og sitater er noe av det man kan pynte på bildene sine med i Font Candy. For det er jo ikke til å komme forbi at uten alle effektene så har vi vel ikke blitt flinkere til å ta bilder enn før i tida, så all fotopynt og alle fotofiklingsmuligheter ønskes hjertelig velkommen. Du kan åpne bilder fra kamerarullen eller ta bilder og legge på tekst i all slags flotte fonter, eller lime inn opptil flere sitater per bilde i ulik utforming. Stusser du, har appen en egen seksjon for inspirasjon. Overraskende mange av bildene der ser ut som LP-cover fra 80-tallet. Og det var faktisk en kompliment. 

Font Candy

Format: iPhone og Windows Phone
Pris: Gratis, kjøp i app

Last ned til iPhone » Last ned til Windows Phone »

Les om ukens mobilspill på neste side »

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen