Her er ukens anbefalte apper!

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Messi-opptaker

Elsker du å dele morsomme øyeblikk der barna dine gjør noe morsomt eller presterer uvanlig bra, men hater å redigere timevis med video per nevnte øyeblikk?

Appen SportStar gjør det enkelt for deg. Den kan ikke sørge for at disse fantastiske øyeblikkene oppstår, men den kan hjelpe deg med redigeringsbiten. Den gjør nemlig bare opptak av det som er verd å samle på. Hvordan er det mulig?

Når du starter appen, registrerer du deg, og så er du i gang. Prinsippet er at du starter appen og filmer i vei, og når din håpefulle etter ørten kamper og fire cuper endelig får knotet ballen i mål, trykker du på opptaksknappen. Da lagrer appen kun de siste sekundene før ballen satt i nota, og du får altså et opptak av kun det. Til slutt sitter du igjen med en mengde snutter som nærmest fremstiller barnet ditt som den nye Ronaldo. Eller hvis du vil bruke den til andre ting enn fotball: Du kan få en mengde opptak av et solid klovneemne, egnet for sirkussatsing. Eventuelt av et barn som kommer med gullkorn konstant!

I appen kan du også søke på andre sportsstjerner, altså barn du kjenner eller er i slekt med.

Er du skeptisk mht personvern og eksponering av barnet, så kan ingen se opptak av ditt barn før de skriver inn en kode kun du kan dele ut.  

SportStar

Format: iPhone
Pris: Gratis, kjøp i app

Last ned til iPhone » 

Den neste appen er fontgodteri!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen