Her er ukens anbefalte apper!

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Klikk og kikk

Elsker du looper? Drømmer du om å dele øyeblikkene dine med folk i nærheten, i stedet for perifere venner? Da kan Clickslip være midt i blinken.

På NTNU i Trondheim er det rene app-bonanza for tida, ikke minst takket være AppLab NTNU, som er et samarbeidsprosjekt mellom høyskolen, utviklere og investorer. I denne spalten har vi tidligere blant annet vært innom «NTNU-appene» Gobi, eTilbud og, i forrige uke, Flare. Som Applab NTNU  selv hevder, «i jungelen av apps er det ingen kjære mor», og utviklere trenger all den hjelp de kan få under den tidkrevende prosessen det er å lage apper. Clickslip er vinneren av NTNU AppLab 2015. Clickslip er i følge utviklerne en «lokasjonsbasert bildetjeneste» for «samarbeidsfortelling». Ved hjelp av et kart ser du looper, hvor bildene er lastet opp. Loopene er et løst samarbeid om opplasting av bilder innenfor et område. Du trenger imidlertid ikke å følge noen eller bli e-venn med noen for å se andres opplastinger. Bildene kalles clickslips, og lever kun i 24 timer, så alt innholdet skal være ferskt og aktuelt.

Når du har laget deg et brukernavn og passord og logget på, gir du appen tilgang på stedtjenester. Trykker du på slangesymbolet, ser du hvor loopene befinner seg, og du kan øke eller krympe avstander for å sjekke ut eller joine de loopene du er interessert i. Så kan du gå inn i loopene og se på bildene, kalt clickslips. Du kan like dem, eller rapportere dem hvis du finner innholdet støtende. Du kan også lage dine egne clicklips ved å trykke på det røde symbolet i midten nederst på skjermen.  

PS: Android-versjonen slippes i disse dager, så Android-linken går til Clickslips nettside.

Clickslip

Format: Android og iPhone
Pris: Gratis

Last ned til Android » Last ned til iPhone »

Neste app er en idrettsstjerne!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen