TEST: Her er ukens anbefalte apper

Test Her er ukens anbefalte apper

Her er ukens anbefalte apper!

Papirknitrende app

Begynner du å bli lei av å prøve å skrive på iPhonen med håndskrift? Slutt med det. Importer heller de håndskrevne notatene fra notisblokka!

Carbo lar deg scanne inn håndskrevne notater med mobilen.
Carbo lar deg scanne inn håndskrevne notater med mobilen.

Du har prøvd utallige ganger å skrive kjappe notater med iPhone. Kanskje sitter du på trikken når du får en super idé til en temafest. Så tar det så lang tid å knote det ned at du må gå av to stopp etter det du hadde planlagt. Vel, så får du ekstra trim, men det er ikke sikkert du har tid til slikt hver gang. Hvis du i tillegg har prøvd å skrive med håndskrift i stedet for tastatur, ser det ut som en lege har brukt iPhonen din som reseptblokk. Hva med å ha en liten notisblokk og en minipenn på innerlomma, slik man hadde i gamle dager? Etter 30 sekunder er alt notert, og du kan gå plystrende av på riktig stopp.

Når du så henter fram notatene, starter du appen Carbo. Er det første gang, får du vite at du kan lagre notater, skisser og kalligrafi via Evernote, Dropbox eller andre skytjenester. Det første du gjør, er å starte appen for å ta et bilde av notatene du nettopp skrev. Da dukker det opp et grensesnitt som ligner en skanneapp, og det er vel ikke så langt fra sannheten. Når du har lagret notatet, starter magien. Nå kan du fjerne ting i notatene og flytte rundt på de ulike skissene og ordene i notatet ved bare å markere dem først! Og forandringene skjer i papir-notisblokka også. Nei, det var tull, men mulighetene er uansett mange for dem som trenger å notere ting fra tid til annen, og har begynt å miste lysten på å gjøre det direkte på smarttelefonen eller nettbrettet. For mange føles det mye mer naturlig å skrive notater og lage skisser på papir enn på skjerm, og Carbo limer sammen den analoge og digitale verdenen på en fascinerende måte. Etter at du har lagret notatene og eventuelt redigert dem, kan du tagge notatene, filtrere, søke og dele dem med andre via e-post eller sosiale nettverk.

 

Carbo

Format: iPhone
Pris: 79

Last ned til iPhone »  

Den neste appen er en sportsidiot!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen