En av ukens apper skal hjelpe deg til bedre psykisk helse.

Test Her er ukens anbefalte apper

En av ukens apper skal hjelpe deg til bedre psykisk helse. (Bilde: InnervisionPro/Shutterstock / Montasje)

Her er ukens anbefalte apper!

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Konvertitten

Få er mer ivrige på konvertering enn reiseglade nordmenn. Er det ikke fra gallon til liter, så er det fra pund, euro og dollar til kroner. Og gjerne på klokka.

Den norskutviklede appen The Converted er nå ute i versjon 2.2.1, og denne gangen fungerer den på Apple Watch i tillegg til iPhone og iPad. Den har fått relativt mye omtale i utlandet på grunn av sin unike funksjonalitet. Hele 500 ulike enheter i 23 kategorier kan den konvertere mellom, og de 165 valutaene oppdates daglig når du er koblet mot nettet. Bortsett fra det, har den full offlinefunksjonalitet, og du kan gjøre konverteringer ved kun å snakke til den. Dette skrev vi om the converted i august i fjor:

«Det som skiller denne appen fra andre konverteringsapper, er først og fremst grensesnittet. Det er svært lekkert, og gir samtidig en bedre oversikt og følelse av sammenhengen mellom enhetene som skal konverteres. Det tar litt tid å bli vant til å navigere i appen, men det flotte designet gjør opplevelsen såpass hyggelig at det ikke gjør så mye. Man lærer mye bare ved å bla og knipe i grensesnittet. En engelskmann som nevner at han kun veier 19 stone, er faktisk en plugg på drøye 120 kg. Og visste du at null grader Fahrenheit er minus 17,778 grader Celsius? Det er ikke rart amerikanerne tror vi har isbjørner i gatene når de «studerer» temperaturene i Norge. Heldigvis for dem fins The Converted også i den amerikanske App Store.»

 

The Converted

Format: iPhone og Apple Watch
Pris: 69

Last ned til iPhone » 

Den neste appen er en bærbar terapeut!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen