Blant denne ukens apper fins det en som kan hjelpe deg med å lage et magasin.

Test Her er ukens anbefalte apper

Blant denne ukens apper fins det en som kan hjelpe deg med å lage et magasin. (Bilde: Montasje, phoelix/Shutterstock.com, skjermdump fra Adobe Slate)

Her er ukens anbefalte apper!

Signatur-appen

Hvis noen sier «Den underskriften er ikke verd smartmobilen den er skrevet på,» kan det godt være de snakker om CudaSign. Men det er slett ikke sikkert at de har rett.

CudaSign het SignNow tidligere. Appen er svært rask. Og ifølge egenreklamen bruker 40 % av Fortune 1000-firmaene CudaSign til å signere kontrakter og dokumenter.

Noen liker å skrive ut dokumenter, signere, skanne og sende tilbake (hei, NAV!), mens andre syns at nok bør være nok. Du kan vise fingeren til hele den prosessen, så å si, for du bruker fingeren eller en skjermpenn til signaturen. Når du starter opp appen, blir du bedt om å logge inn eller lage en konto. Deretter sender appen en e-post til deg, der du må godkjenne appen, før du til slutt må verifisere brukernavn og passord på nettet. Når du skal sende fra deg et dokument, laster du det inn fra for eksempel Dropbox eller en e-post, signerer det med fingertuppen og sender det med e-post. Du kan lage en mal fra et dokument, så du slipper å signere hver gang.

Du kan sende invitasjoner fra appen, slik at klienter og samarbeidspartnere enkelt kan signere papirer på sin egen smarttelefon. CudaSign er kryptert, og signaturene er selvsagt juridisk bindende. Tjenesten fungerer på smarttelefoner online og offline, og også på CudaSign.com.

 

CudaSign

Format: Android og iOS
Pris: Gratis, kjøp i app

Last ned til Android »  Last ned til iPhone »

Den neste appen er ditt eget magasin!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen