TEST: Her er ukens anbefalte apper

Test Her er ukens anbefalte apper

(Bilde: Shutterstock)

Her er ukens anbefalte apper!

Atari i form

I en stadig fjernere fortid blinket arkadespillene i takt med lyden av fortapte kronestykker med hull i bak hengelåsen i overfylte myntbokser.

Space Invaders. Galaga. Centipede. Pac-Man. Og søsteren hans, Ms. Pac-Man. Men Atari Fit husker jeg ikke... Navnet på denne nye appen høres selvmotsigende ut. Har den gamle spillgiganten pakket ned de gamle konsollene og kvittet seg med nerdestempelet for å surfe på den nye treningsbølgen? Når du har lastet ned appen, må du selge sjelen din til Atari Fit ved å oppgi alt om treningsøkter, vekt, høyde, fødselsdata og…kaloriene! Det går rett og slett på helsa løs. Så får du en intro om at Atari Fit tilbyr hele 150 ulike øvelser. Siste rest av håp om at alle økter kan gjøres sittende i sofaen med spillkontrolleren i hånda, kan du vinke farvel til. Du oppfordres så til å invitere vennene dine med på et lag der dere kan dele prestasjonene og konkurrere. Så skal dere belønnes – med klassiske Atari-spill! Der, ja!

Du logger deg inn via Facebook, eller som gjest. Du kan for øvrig sette opp en brukerkonto senere, slik at du får tilgang til onlinetjenester. Nå kan du velge deg en treningsplan, eller logge en enkelt øvelse. En treningsplan koster penger, 29 kroner for tre måneder med de grunnleggende treningsplanene, eller 89 for ett år. Ellers kan du kjøpe ulike treningsplaner med ulik treningsmengde for 29 kroner stykket, og de har du til odel og eie. Når du har valgt en øvelse og gjennomført den, har du økt nivået ditt. Men ikke minst: Du har tjent opp virtuelle mynter du kan bruke på spill. Ikke Bitcoins, men en slags Atari Fit-mynt. Denne kan du tilegne deg med blod, svette og tårer; lange økter i skogen, på treningsstudioet, på racersykkel en regntung morgen på vei til jobben, en topptur i stiv kuling med storm i kastene, eller…ved å betale noen kroner. No sweat. Men da blir veien lang til den ultimate Atari Fit-tittelen: «Den sprekeste spilleren på jorda.» Atari Fit er kompatibel med RunKeeper, Apple Health og Google Fit, pluss Android Wear og aktivitetsarmbåndene Fitbit og Jawbone.

NB: Mange musikere og treningshatere kommer til å bli overrasket over hvor hardt det hemmelige treningsfanatikerhåndtrykket er hvis de intetanende beveger seg ut på gateplan i det som de hittil har trodd var trygge Atari-T-skjorter. 

Atari Fit

Format: Android og iOS
Pris: Gratis, kjøp i app

Last ned til Android » Last ned til iPhone »

Den neste appen er blafrende!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen