Test

Harddiskvindu

Innmaten i en harddisk er for de fleste av oss et litt "touchy" område vi helst lar være å tukle for mye med. Men har man litt "guts" og den rette innstillingen, er det ikke så veldig vanskelig å lage et vindu som garantert hever modde-faktoren din.

 

Det går mye snakk om harddisker og hvor sensitive de er. Et bittelite støvkorn kan ødelegge det hele. Derfor er harddisker noe av det som er moddet minst av det som kan moddes i en PC - og det gjør det jo enda mer spennende. Jeg kan love deg at pulsen er ganske høy i det du står på badet og tar av lokket for første gang. Ganske underholdende er det også å se på når lesepinnen jobber.

Enkelte av dere har kanskje sett guider og artikler om dette andre steder på nettet, men morsomme modder kan man aldri få nok av. Og jo flere man leser jo tryggere blir man kanskje på at man faktisk kan gjøre det selv. Mod'en er nemlig ikke så avansert som man kanskje skulle tro, men mer om det snart.

Før moroa kan begynne må det selvfølgelig nevnes at verken jeg eller Overklokking.no tar noe ansvar for hva du måtte gjøre med harddisken din hjemme. All garanti forsvinner ved en sånn modifikasjon.

Beklager at noen av bildene er litt uklare og feilfokusert. De bærer helt klart preg av situasjonen de ble tatt i.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen